Odp: Opowieści dziwnej treści :)
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
No myślę że to by było w wykonaniu CzaRmaX'a interesujące. :mrgreen:
Musiałbym się chyba najpierw rozwieść :)
Cytat:
Zamieszczone przez
apaziews
pomysł fajny - pobudza wyobraźnię.
Teraz przyszło mi na myśl, że o wiele fajniej by to wyglądało gdyby osobą schylającą się była kobieta i trzymała głowę faceta. Ta fota to i tak był taki sponton :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Musiałbym się chyba najpierw rozwieść :)
Czemu?
CzaRny Twoja wyobraźnie jest niewyczerpana:grin:. Świetne fotoopowieści.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Czemu?
Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia a tym bardziej jakbym miał je gdzieś wklejać hihi :). Druga sprawa to takie mini modele do fot to nie takie hop siup. Albo samemu się robi a ja takich zdolności nie mam, bądź robi na zamówienie a to pewnie kosztuje. Można dobrać coś z seryjnych zabawek ale do przemyślanego kadru to ciężko coś wyłapać w realnych kształtach :). Przejrzałem sobie wczoraj linka, którego zapodał Hades i szczerze to taki jeden kadr jak robi ten gościu to sporo kasy. Metalowe dokładnie odwzorowane modele samochodów to już spory koszt. Z tego co widziałem to sam robił makiety a do tego trzeba mieć zdolność i poświęcić sporo czasu - jakby nie patrzeć materiały, robocizna to następny koszt i to nie mały. I oczywiście dużo doświadczenia. Zapewne sporo swoich fot sprzedaje bądź robi na zamówienie ale od czegoś musiał zaczynać :)
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
CzaRny Twoja wyobraźnie jest niewyczerpana:grin:. Świetne fotoopowieści.
Kupiłem dzisiaj model Mercedesa z 55 roku. Nawet Pani zapodała mi katalog firmy z innymi modelami. Musze w nim poszperać i cos dobrać do fotek zabawek :D
---------- Post dodany o 23:20 ---------- Poprzedni post był o 23:16 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Ministerstwo Dziwnych Treści i Opowieści wciela w życie nowy program zagrzybiania lasów - "Każda rodzina na swojej kłodzie"
Byle kłoda nie spróchniała i nie zostali z niczym jak to bywa w Polandi ;).Fajnie wyłapałeś te grzybki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia a tym bardziej jakbym miał je gdzieś wklejać hihi :).
Nikomu byś nie powiedział, że to żona i luz, a ile uciechy przy tym by było :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nikomu byś nie powiedział, że to żona i luz, a ile uciechy przy tym by było :mrgreen:
No wiesz wcale by się nie zorientowała po co robię takie foty. Bym tak z zaskoczenia nalał wody w pępuszek, ustawił ludziki i powiedział, że to gra wstępna a zdjęcia na pamiątkę haha :D . A na forum zaraz byłyby by pytania wstępne o podkład i Ty byś w tym brylował hihi ;) :-P :D
Mła? No co Ty :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A skoro już wspomniałeś, to widzę, że już było "na pamiątkę" ;) :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Mła? No co Ty :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A skoro już wspomniałeś, to widzę, że już było "na pamiątkę" ;) :mrgreen:
No oczywiście, że nie Ty tylko święty turecki hihi :)
Co było "na pamiątkę" bo nie zakumałem ale to tylko przez to, że nie foce kumających żab :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia ....
Bzdury, rozbieraj zone i rob foty, twarzy tam nie widac po kiego Ci jakis lachon skoro masz pienknom zonke pod reka:)
pozdrowionka
A zaczynalo sie tak fajnie
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Zapraszam wszystkich do nowego tematu gdzie każdy będzie mógł pofantazjować i nie wyśmieją go za kroczenie nie tą ścieżką co trzeba :)
Zasady:
1. Tworzymy opowieści przy pomocy rożnych rzeczy, które nas otaczają typu klocki, zapałki, zabawki, kasztany, śrubki, gwoździe itp., co tylko przyjdzie Wam na myśl.
Zabrania się!!!
1. Wykorzystywania ludzi, budynków, widoków i innych czystych fot jako motywów przewodnich. Mogą być ale jako uzupełnienie do historii jakie stworzymy z wykorzystaniem rzeczy nas otaczających :)
A final jak to final,grund,ze moze cyc sie znajdzie.Ja tam nic nie mowie.Cyc wazna zecz do koncepcji.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Bzdury, rozbieraj zone i rob foty, twarzy tam nie widac po kiego Ci jakis lachon skoro masz pienknom zonke pod reka:)
pozdrowionka
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen: