Odp: Gdzie trzymacie kopie plików?
Na G+ nie ma ograniczeń.
Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę.
Tylko pytanie czy darmowe rozwiązanie jest bezpieczne, bo nikt się nie będzie zajmował usługą, która jest darmowa. Chyba że te systemy zarabiają w jakiś inny sposób. Po testach płatnego rozwiązania przemyślę czy jest również sens testować rozwiązanie darmowe.
Tak, tak... w komputerowym świadku, w ogóle nie ma przykładów darmowych usług, które jakością nie ustępują płatnej braci.
Biorąc pod uwagę opłaty roczne, można kupić zewnętrzny twardy dysk i wyjdzie na to samo, akurat gwarancję dają na 2 lata. Właśnie padł mi dysk WD 250G i też mam ,mały problem. Od Dropboxa udało się wycisnąć raptem 4.2 Giga i 50% mam już wykorzystane. Windows Live na SkyDrive dał mi 25G, ale to wszystko mało.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Biorąc pod uwagę opłaty roczne, można kupić zewnętrzny twardy dysk i wyjdzie na to samo, akurat gwarancję dają na 2 lata. Właśnie padł mi dysk WD 250G i też mam ,mały problem. Od Dropboxa udało się wycisnąć raptem 4.2 Giga i 50% mam już wykorzystane. Windows Live na SkyDrive dał mi 25G, ale to wszystko mało.
1. nie wyjdzie na to samo - dysk to nie alternatywa dla backupu online. Rozwiązania wzajemnie się uzupełniają
2. box.com - 50gb za darmo, flickr 1TB za darmo...
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
1. nie wyjdzie na to samo - dysk to nie alternatywa dla backupu online. Rozwiązania wzajemnie się uzupełniają
2. box.com - 50gb za darmo, flickr 1TB za darmo...
Ale box.com startujesz od 5Giga? Czytałem coś ostatnio, że nie dostajesz 50 od ręki.
5G - free
25G - 8,5€
50G - 17€
takie wartości podają przy rejestracji konta.
Bardzo łatwo dostać 50gb - co chwila pojawiają sie jakieś promocje.
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Tak, tak... w komputerowym świadku, w ogóle nie ma przykładów darmowych usług, które jakością nie ustępują płatnej braci.
Wątpisz w to co piszesz? Bo jakoś średnio sobie wyobrażam żeby jakakolwiek usługa darmowa miała jakość tej płatnej, zaczynając choćby od samego supportu.
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Bardzo łatwo dostać 50gb - co chwila pojawiają sie jakieś promocje.
Aby otrzymać 50G należy zainstalować aplikację w telefonie lub tablecie a następnie napisać do admina. Faktycznie jest to chwila.
Przy okazji GG oferuje 5G w usłudze "Dysk".
...tak z 40 kont i mamy prawie dysk twardy...