Odp: Adobe Photoshop CS2 - Za darmo
A ja bym to tak podsumowała. Wczoraj na stronie banku pojawiła się informacja, że dla klientów banku podają kod do wypłacenia sobie dolara. Wszyscy sobie wypłacili. A dzisiaj bank zmienia zdanie i na stronie banku podaje informację, że trzeba tego dolara oddać. Mogli myśleć wczoraj, zamiast odkręcać sprawę i udawać głupa dzisiaj.
Tu jest trochę inaczej. Za nic nie płaciłaś ściągając pliki i nikt Cię za to pewnie ścigać nie będzie ale jest pole do tego aby zarobić więcej przez to co opisałem wyżej no i reklama poszła w świat :)
To wszystko było obliczone na dodatkowe dochody. Jak jest pomyłka to działa się natychmiast a nie czeka z czymś ponad 24H tym bardziej, że w USA była inna pora niż u nas no i telefony mają ,maile mają i kilkunastu dyrektorów odpowiedzialnych decyzyjnie mogących zaraz powiedzieć TAK lub NIE a przecież wszystkich na raz AMBA nie wcięła :)
Tylko widzisz, w tamtym systemie prawnym, jak coś nie jest wyraźnie zabronione,napisane w 20 miejscach i to czcionką na pół ekranu, to wolno to robić, i teraz muszą rozkminić czy chce im się procesować z ludźmi którzy mogą ewentualnie pójść na udry i wytoczyć proces-a takich w US nie zabraknie.
Cytat:
Zamieszczone przez
goldiesr
A miało być tak pięknie :)
Sent from my Lumia 710 using Board Express
Dobra Leszcze, ;-)
Dzwoniłem i wszystko wiem(jestem genialny), wygląda to tak:
- Jeżeli ktoś miał CS2 może pobrać nieskończenie wiele CS2 i używać komercyjnie
- Jeżeli ktoś ma konto Adobe i posiada inny produkt(CS5, CS6) może pobrać i używać nie komercyjnie
- Każda pobrana licencja CS2 przy założeniu, że pobierający posiada konto Adobe jest legalna, lecz niekomercyjna
Ania ***** Adobe Obsługa Klienta
Saboor- i zepsułeś zabawe no.... :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Reedmooley
Saboor- i zepsułeś zabawe no.... :D
Oj tam, oj tam Reedmooley, tu już serca zaczynały za szybko bić, trza ludziom pomagać, nie? :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dobra Leszcze, ;-)
Dzwoniłem i wszystko wiem(jestem genialny), wygląda to tak:
- Jeżeli ktoś miał CS2 może pobrać nieskończenie wiele CS2 i używać komercyjnie
- Jeżeli ktoś ma konto Adobe i posiada inny produkt(CS5, CS6) może pobrać i używać nie komercyjnie
- Każda pobrana licencja CS2 przy założeniu, że pobierający posiada konto Adobe jest legalna, lecz niekomercyjna
Ania ***** Adobe Obsługa Klienta
Dobra robota, w końcu znalazł się jeden odważny co za słuchawkę chwycił ;-)
Proponuję zmianę w TWA, zamiast Egzekutor TWA, proponuje mianować Saboora Naczelnym Informatorem (wywiadowcą) TWA
zasługę tę wyceniam na +100
Reedmooley to zależy co jest w licencji napisane a to chyba czyta tylko 1% użytkowników ;) :)
Czy w pkt. 3 licencja z pobraniem jest jednoznaczna czy tylko chodzi o licencję do tego co już się ma?
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Reedmooley to zależy co jest w licencji napisane a to chyba czyta tylko 1% użytkowników ;) :)
Czy w pkt. 3 licencja z pobraniem jest jednoznaczna czy tylko chodzi o licencję do tego co już się ma?
Jeszcze raz: jeżeli Masz/Miałeś(abgejdowałeś) CS2 i teraz pobierasz CS2 numer seryjny daje Ci w pełni komercyjną wersję tejże CS2-ki.
Jeżeli tylko konto Adobe tylko do domciu bez komerchy.
Tyczy się to też kont założonych teraz? Bo pewnie wiele osób dopiero teraz pozakładało.