Pan Tadeusz konsekwentnie uprawia ten, specyficzny, rodzaj fotografii ale trzeba przyznać, ze robi to doskonale.
Fotografia jest ostra i bardzo plastyczna, niemal widac tu trzeci wymiar.
To dzięki dobremu dobraniu oświetlenia, tak myślę.
Wersja do druku
Pan Tadeusz konsekwentnie uprawia ten, specyficzny, rodzaj fotografii ale trzeba przyznać, ze robi to doskonale.
Fotografia jest ostra i bardzo plastyczna, niemal widac tu trzeci wymiar.
To dzięki dobremu dobraniu oświetlenia, tak myślę.
:roll:
Co :roll: ?
To do Tadeusza czy do mnie?
Ogólnie.Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
Rozmyślam sobie nad fenomenem tego wątku.
Bo to jest fenomen.
Temu nie można zaprzeczyć.
Pomimo wielokrotnej krytyki Tadeusz robi to co lubi, robi to dobrze i nie przejmuje się resztą.
Chociazby za to ma moje wyrazy uznania.
internet jest pełen takich fenomenów ;) w sumie każde szanujące się foum powinno mieć z jeden. ... Jeden.
Rafał, Piotr, Oleryk,
Dziękuję za komentarze jasne i otwarte.
Grizz
Dziękuję za zabranie głosu, nie wiem o co chodzi, nie umiem czytać Twoich myśli patrząc na emotikony i sylabizując zwrot typu "ogólnie" zamieszczony na końcu Twojego postu.
Majkelx,
Dziekuję za przedstawienie swojego poglądu na moje miejsce w internecie (w mocno okrężny i aluzyjny sposób), za kategoryczne zastrzeżenie, ze: "z jeden...jeden." umieszczone na końcu wypowiedzi.
Spodziewałem się od większej otwartości od Grizza i Majkelxa, a przede wszystkim jasności, te półsłowka są zapewne nieczytelne dla wielu i bardzo wieloznaczne, a chyba nie o to chodzi w dyskusji.
Pzdr, TJ
Wstawiam trzy głowy, dwie, to sztukaterie, jedna w drewnie.
Można narzekać na zdjęcia. Mile widziane uzasadnienia.
Pzdr, TJ
1
2
3
uwielbiam takie proste foty , prawie jak abstrakcyjny obraz, mógłbym się pokusić o skomponowanie go w kwadracie, choć to takie moje zboczenie :) - dla mnie fotka na 5. pozdrawiamCytat:
Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
jeśli chodzi o zdjęcia główek, domyślam się , że mają charakter dokumentu, jeśli tak, to nie leży mi obcinanie detalu architektonicznego - należy odbierać go całościowo, poza tym robiłbym en face - choć domyślam się jak trudno jest skadrować taki detal w warunkach miejskich. pozdrawiam