Mój Boże!! robin102 ja całe życie marzę żeby się tam znaleźć 8)Cytat:
Zamieszczone przez robin102
Chociaż ode mnie to prawie 1000km w 2 strony. Kurde trochę daleko :cry:
ps. robin102 a czy tam żubr w trawie puszczy :wink: ?
Wersja do druku
Mój Boże!! robin102 ja całe życie marzę żeby się tam znaleźć 8)Cytat:
Zamieszczone przez robin102
Chociaż ode mnie to prawie 1000km w 2 strony. Kurde trochę daleko :cry:
ps. robin102 a czy tam żubr w trawie puszczy :wink: ?
nurek Eeeee tam , czyli w jedną stronkę tylko 500km .6-7 godzin jazdy autem. Napewno jeszcze ktoś z tych okolic byłby zaiteresowany. Przyjazd w piątek , wyjazd w niedziele wieczorem. Wszystko do ustalenia . Zrobiłem już wstępne rozeznanie w Białowieży.
robin102 dobra myśl sam jestem z tych okolic co ty a nigdy w Białowieży nie byłem :shock:
MoogJeszcze forumowicz Joki też jest z naszych okolic i to po drodze do Białowieży mieszka. Więc trzech już nas jest , zapraszam innych forumowiczów. Może się naprawdę udać.
No żeby jeszcze Olympus Polska tak np. zafundował chociaż autokar z Warszawy to bym można naprawde fajną imprezkę trzasnąć. A wspomnien i fotek było by na parę lat.
Bez przesady, ja mam najdalej - a mam zamiar się stawić, bo jakby nie było, sam się takiego spotkania domagałem :wink:Cytat:
Zamieszczone przez nurek
cytat z innego forumekhmmmmmmmmm........................ ekhm. ........................ nie podoba mi się to(nie będę pisał na kŧórym, bo to już wogóle strzał po niżej pasa,a My nic nie wiemy).Cytat:
Na poczatku marca jade na plener organizowany przez Olympus Polska, mysle ze bedzie okazja zapoznac sie blizej z systemem i pobawic niektorymi zabawkami Wink Na pewno skrobne cos na forum potem.
no na ktorym?Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
was nie trzeba zabierac na takie spotkania bo kochacie olympusa i bez tego - innych trzeba zakochiwac :)
pozdrowka
Spoko Gary nie chciałem żeby to zabrzmiało dziwnie, dlatego strzał poniżej pasa gdyż widzą to ludzie z innego systemu(Nikon), a My tu ani słychu :)Cytat:
Zamieszczone przez gary
Pozdrawiam
KUTWA MAĆ to My tu nawracamy niewiernych , a Olympus Polska robi jakies plenerki - dla kogo , dla sprzedawców ???.
No nie !!! musimy się zorganizować i pokonać tą chydrę.
> fotomic napisał:
nie będę pisał na kŧórym, bo to już wogóle strzał po niżej pasa,a My nic nie wiemy >
Poniewaz tak jestescie "zadufani" w sobie, ze jak ktos przychodzi
z przyjaznym gestem ... to dostaje zjebke !
Zatem sznurek zazwyczaj ma dwa konce, do ktorego sie doczepisz
ten bedziesz ciagnal.
Jak pisalem o integracji ... zostalem posadzony o "komitywe" z
adminem, admin tez zostal negatywnie oceniony. Wiec pretensje
miec sami do siebie ...
Owe "forum" ktore podnioslo cisnienie co niektorym ... zwie sie
www.foto-oko.pl/
Mozna zajzec i dowiedziec sie szczegolow o Plenerze Olympus
Polska dla Klubu Foto-OKO w Krakowie !
A tak na przyszlosc mniej "pyszczec" a wiecej wykazac inicjatywy !
Nadto ciekawa jest rowniez galeria Plenerow organizowanych przez
Klub Foto-OKO ... oczywiscie wszystko na stronie ... www.foto-oko.pl
nic nie stoi na przeszkodzie coby rowniez i to FORUM mialo taki dorobek !
Tym wiecej, iz inicjatywa Olympusclub, ma zasieg ogolnopolski, zas
Klub Foto-OKO regionalny, mozna powiedziec lokalny!