Zatem efekt można udać za udany skoro właściwie go odczytałem :)
Wersja do druku
Zatem efekt można udać za udany skoro właściwie go odczytałem :)
IMO to przepalenie nadal widac. A szkoda... Bo ujecie jest dobre.
2 mi sie nie podoba... jakby bez wyrazu.
3 bez zastrzezen, a 4 podoba mi sie najbardziej.
A ja powiem tak: Pierwsze mi sie NIE podoba, drgie - fakt bez wyrazu, ale od razu jak widze trzecie to wiem ze bede mial przerabane za to co powiedzialem :x.
Na szczescie na czwartym widze chyba odrobine przebaczenia za moje wypowiedzi nt. pierwszego.
Wiecie co? Siedzę bezproduktywnie w domu, pogoda zdechła, oblałam prawko i jeszcze zdechł kot mojej najlepszej kumpeli ://
A więc ku pokrzepieniu serc znowu zaczęłam zabawę w autoportrety. Oto takie małe conieco w tym temacie:
1. Być, albo nie być...
...albo wylać te okropne perfumy, czy niech sobie stoją? ;))
2. I znowu takie dramatyczne... ;))
3. "Profesjonalistka" ;))
Co do dwóch pierwszych zdjęć, to są tylko skadrowane. Takie dziwne kolory uzyskały się chyba dzięki odblaskom z ekranu monitora w niemal ciemnym pokoju ;))
Ale pierwsze zdjęcie jest zajefajne :!: :D Normalnie dodać napis na dole i mail do jakiegoś Dolce Gabbana z prośbą o sponsoring egazminu na prawko :) Jakie oświetlenie, jestem pod wrażeniem.
Drugie zdjęcie chyba nieostre? No i trzecie, prawdziwa profesjonalistka, a jak nie to profesjonalna amatorka, to fakt :wink:
Pozdrawiam
Pierwsze rewelacyjne!
Kadr w kwadracie - niezly pomysl. Swiatlo ciekawe (mam na mysli to niebieskie - szkoda, ze nie jedyny zrodlo swiatla, foto nabraloby troche mrocznosci). Wiez miedzy Twoimi oczyma a flakonikiem (nawet mi nie przeszkadza, ze jest nieostry - ale moze dobrym pomyslem byloby wlasnie ustawienie ostrosci na flakonik, a pozostawienie Ciebie ciut rozmytej... tak sobie gdybam tylko...).
Druga nie...
Na trzeciej ten profesjonalizm az Ci usta otworzyl :) No i fotka, ktora "robisz" na 3 zdjeciu bedzie krzywa - jak aparat.
Dzięki za komentarze :))
Druga fotka wiem, że nie jest ładna (no i ostrości brakuje nieco), ale jakos tak mi sie spodobała - taka hehe "mrrroczna" i "dramatyczna" ;))
Dodam tylko krótki komentarz do zdjęcia drugiego, tak apropos dramatyczności.
"Jedna kropelka i będzie po nim".
:lol:
Pozdrawiam
Pierwsze wygląda jak kadr z filmu, rewelacja :)
dawno mnie tu nie bylo.... oblookalem sobie caly watek i musze powiedziec ze super fotki, a co do ostanich trzech to bardzo mi sie podoba nr1