C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
powiedzialbym cos ciekawego... ale malo co widze.. za ciemne. Tak czy owak.. jak na autoportret to very spox![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Pierwsze niestety za ciemne zwlaszcza prawa strona. Klimat w dobrym kierunku mrocznej atmosfery, czyzby jakis filtr polowkowy w PS ?
W drugim ziarno dodaje uroku. Efekt jak zdjecie z prawdziwej blony fotograficznej B-Wi wysokie ISO powyzej 400. (czy szym dodany w PS, czy wysokie ISO w trybie BW?)
Ostatnie to bardzo przyjemne i cieple kolory barwy sepii.
Mi najbardziej przypadlo foto nr 2.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Ja obstaję przy nr 1, tylko trochę rozjaśnić, pokombinować jeszcze ze światłamiportrety też ładne
Ja proszę o jeszcze
Debiut udany więc bardzo proszę kontynuować![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Nie filtr, tylko zabawa ze światłami w PS. Całość została pzrycemnione celowo + zwiększenie kontrastu i coś tam jeszcze, chyba blur na tło ;))Zamieszczone przez vodnik
Szum wyszedł na jaw po wykadrowaniu - to w sumie mały fragment dużego zdjęcia, które było raczej pzreciętnej urody i twarz wyszła na nim zbyt ciemna. No i m.in. dodałam jakieś światło w PS.Zamieszczone przez vodnik
Spoko, dzięki :)) Mojemu tez ono się najbardziej podobało ;))Zamieszczone przez vodnik
A jesli chodzi o obróbkę w PS, to nie zawsze pamiętam, co tam robiłam, bo jak na razie to jestem na etapie eksperymentowania ;))
Wiedźmie foty na PLFOTO
he he, pewnie, że będę kontynuowac ;)) Zabawa jest pzrednia, choc pewnie wolałabym, żeby jednak takie zdjęcia robił mi ktoś inny a nie ja sama ;))Zamieszczone przez MichelCat
Wiedźmie foty na PLFOTO
Wiedźmaktoś to znaczy kto, my jesteśmy chętni
no, na pewno ja
![]()
www.michalmilde.pl
Dzięki za porpozycję ;)) Zapamiętam. Może powiem o niej Mojemu, to wykaże więcej zapału w portretowaniu swojej Wiedźmy ;))Zamieszczone przez MichelCat
Wiedźmie foty na PLFOTO
O i dobry efekt wywołałema narzie pozostaje autoportretowanie
![]()
www.michalmilde.pl
Miło poznać jak wygląda jeden z forumowiczów![]()
Zdjęcia mają w sobie coś, co przyciąga wzrok na dłużej (no oprócz tematu oczywiście)
Osobiście podobają mi się 2 i 3. Szczególnie 2, tak... jednak portrety w B&W ma w sobie jakąś magię.
A tak na marginesie to zdjęcie nr 3 pasowałoby mi na okładkę Twojej płyty bluesowej, jeśli grałabyś bluesa, hehehe(pierwsza myśl jaka mi przyszła na jego widok, może przez tą sepię i kapelusz)
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii