Wow, słodziutka Kasia :-) zdecydowanie trafia w moje gusta :-) (Pewnie dlatego iz przypomina mi na #1 fotce Rachael Leigh Cook) Wiem wiem...to nie to forum :wink: :x
PS. Kadry rowniez :P :!:
Wersja do druku
Wow, słodziutka Kasia :-) zdecydowanie trafia w moje gusta :-) (Pewnie dlatego iz przypomina mi na #1 fotce Rachael Leigh Cook) Wiem wiem...to nie to forum :wink: :x
PS. Kadry rowniez :P :!:
jest ok, tyle ze stanowczo za ciemne...
nie chce sie madrzyc [ bo nie mam co do tego oparcia, nie chce wyjsc na golomowce ], wiec nic nie napisze, tylko tyle ze mi sie nie podoba, wczesniejsze duzo lepsze
Ja powiem tylko tyle. Przypominam ze dopiero zaczynam fotografowanie ludzi! Piszesz cos o golomowcy i modrzeniu sie - moja odpowiedz na tego typu tekst to - zrob lepsze.
Pozdrawiam
o dlatego napisalem ze nie chce byc goloslowny [ mowiac ty o sobie ] i dlatego nie krytykowalem... jesli zle to zrozumiales to mowie ze nie krytykuje tylko stwierdzam czysto estetycznie ze mi sie nie podoba ...
mozesz nawet pojechac ostro po tym zdjeciu masz do tego prawo.... I tak zawsze patrze kto mi wystawia komentarz na plfoto zebym mogl ocenic czy to cenna uwaga czy tylko jakies luzno rzucone tekty kogos kto nie ma nic w portfolio...
Podoba mi sie tekst... czysto estetycznie stwierdzam ze mi sie nie podoba :] Mi tez sie nie podoba hehe :P chcialbym robic lepsze... i zapewne kiedys bede (tak zakladam). To zdjecie z pierwszej sesji tak wiec sila rzeczy musi byc najgorsze.
BTW. mam wrazanie ze ostanio piszesz na forum byleby pisac... wszedzie Cie pelno. Uff dobrze ze u nas na forum nie ma rankingu kto ile napisal postow :P
skoro chciales, to ocenilem na plfoto... a co do mojkej obcnosci na forum, to jak jestem to pisze... staram sie jakis ******* nie wypisywac, choc wiem ze nie zawsze pisze madrze... ale poki co to forum trzyma jeszcze ten przyslowiowy poziom, wiec jest ok...
thx ;-)
zaczekam az Ty bedziesz mial jakies modelki w portfolio to z przyjemnoscia wystawie Ci ocenke zgodnie z moim estetycznym uznaniem :D