wygrzebalem z archiwum (jeszcze robione Olkiem C2zoom)
moj pierwszy portret
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=339721
Zapraszam do oceniania i komentowania na plfoto (Ci co moga)
Pozdrowionka
wygrzebalem z archiwum (jeszcze robione Olkiem C2zoom)
moj pierwszy portret
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=339721
Zapraszam do oceniania i komentowania na plfoto (Ci co moga)
Pozdrowionka
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Fajowy portrecik, tylko cos te oczy kluja oraz obciete wlose po lewejs tronie fotki. Reszta COOL.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
hehe jak takie COOL to wlaz na plfoto i dawaj ocenke... bo juz po mnie ostro pojechali :P
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Nie jestem zarejestrowany, a nie chce mi sie rejestrowac. Moze kiedys do tego dojrze. Ale pamietaj, mi sie PODOBA
BTW czemu nie umiescisz linka do zdjecia tutaj, to bedziesz mial moze wiecej ocen (OF KORS tutaj).
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
zgadzam sie z poprzednikiem i doloze jeszcze:
wydaje mi sie, ze na zdjeciach portretowych najwazniejsza jest osoba, wiec tla nie powinno byc prawie widac, a tu zbyt ostra jest ta galaz za dziewczyna. rozprasza to uwage. popracuj troche nad glebia ostrosci.
ode mnie 1/2 punktacji.
duch olympusa nadal jest ze mną
w C2zoom nie da sie pracowac z glebia ostrosci :P
Od czego pozostaje cyfrowa ciemnia fotograficzna PS![]()
wersja nr2 - po zmianach w "domowej ciemni fotograficznej PS" :P
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=341644
Pozdrawiam
@Jeronimo cobys nie zrobil, to te oczy przyciagaja moja uwage. Pokombinuj moze z tlem, mysle ze blur bylby tu lepszy (oczywiscie z oyginalnym tlem)
blur to byl na poprzedniej fotce!