Ano dzisiaj dzwonilem do nich akurat... Takze nie maja HOYA ... Jakas Pani oferowala mi filterek B+W za 130zl Brutto :D I co tu teraz zrobic ? :> Moze jakies jeszcze propozycje ? :>
Wersja do druku
Ano dzisiaj dzwonilem do nich akurat... Takze nie maja HOYA ... Jakas Pani oferowala mi filterek B+W za 130zl Brutto :D I co tu teraz zrobic ? :> Moze jakies jeszcze propozycje ? :>
do: asana i Ewci
na tej stronie mozna znalezc informacje o tym, ze HOYA produkuje dwa rodzaje filtrow (w sensie rozmiaru/dlugosci) http://www.photofilter.com/hoya_filt...tm#outstanding
Zgodnie z tym co tu pisza filtry serii Ultra sa wezsze (3mm) i przy ich sprzedazy zalaczany jest specjalny dekielek do nich - tak wiec oboje mieliscie racje a po prostu zupelnie inne filtry ...
Zycze milego dnia ...
Cinek dzięki ci serdeczne bo już posadzałam się o dośc zaawansowaną chorobę oczu hehehe :D
Gościu więc ja bym kupiła B&W........skoro to 30 zł róznicy :wink: Może wakacje spowodowały , że wszyscy wykupili Hoyę :wink:
ojjjjjjj.... chyba sie udalo... Mialem na liscie ostatni sklep gdzie zawsze bylo zajete. Wreszcie sie dodzwonilem i przemila Pani powiedziala mi ze jest takowy filterek :) Tak wiec dzisiaj wyslalem zamowienie.... Zobaczymy czy przyjdzie i kiedy przyjdzie :) Jesli sie znowu okaze ze nie ma to zakupie B&W. Pozdrawiam
Witam. Wreszcie dostalem ten filterek ktory tak dlugo szukalem i jestem happy :> Tak jak ktos to kiedys powiedzial sklepy w Krakowie sa naprawde spox - teraz i ja sie z tym zgadzam. Jedeny sklep, w ktorym byl takowy filterek to www.foto-nova.com.pl . No to teraz wszystko jest juz wporzo :> POZDRAWIAM :)
witam,
jestem baaardzo pocztkujacym userem olka c 750(1 mies :) ).
czytalem caly post i chce sobie kupic tulejke i jakies filtry.
Jako ze aktulanie jestem w us, to mam mozliwosc kupienia chyba taniej(chyba :) ).
Ponizej zamiszczam link do www ebay.com i bardzo ladnie :) prosze o pomoc.
http://photography.listings.ebay.com...istingItemList
Dodam ze od czasu do czasu lubie pojechac na jakis rajd samochodowy
i popstrykac zdjecia.
Bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Moge sie odwdzieczyc w ten sposob:
moge kupic jakis drobiazg(do 100$), wystawic aukcje na allegro(dla zabezp, wracam dokl 8 pazdz).
PS.wlasnie takiego forum szukalem :):),bardzo mi sie tutaj podoba :)
Mysle ze warto dokupic jakis konwerter szerokokatny dobrej firmy np Raynox, ewentualnie oryginalny Olympusa.