Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie fanzol! Zaś ale niema! Jest!
Kto Ci takich głupot nagadał????
Ilustrowany atlas historii Polski. Taki komiks dla czwartoklasistów haha :D
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Tam zaraz z bożej łaski, toż to polityczne zagrywki były ;)
Wtedy była taka tytulatura obowiązująca. wyobrażasz sobie dziś powiedzenie i jego odbiór np. XZ z Bożej łaski Prezydent Polski?
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No wiesz!!! Jak można było mnie pozbawić przeświadczenia, że to jednak z miłości do Jadwigi było ;) :D. Ostatni raz taki zawód przeżyłem kiedy dowiedziałem się, że nie ma świętego Mikołaja :D
Jak nie ma Mikołaja? Ale Cię ktoś w ci...a zrobił! Co jak co, ale nie daj se głupot wmówić, że Mikołaja nie ma. Idziesz przed świętami do sklepu, to jest. Stoi i dzieci zabawia :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
I czwartoklasistów okłamują, że nie ma św Mikołaja???
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Wtedy była taka tytulatura obowiązująca. wyobrażasz sobie dziś powiedzenie i jego odbiór np. XZ z Bożej łaski Prezydent Polski?
Wolę nie :D Jakoś ta świeckość państwa bardziej do mnie przemawia :)
---------- Post dodany o 00:03 ---------- Poprzedni post był o 00:01 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Tam nic o Mikołaju nie było.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Jak nie ma Mikołaja? Ale Cię ktoś w ci...a zrobił! Co jak co, ale nie daj se głupot wmówić, że Mikołaja nie ma. Idziesz przed świętami do sklepu, to jest. Stoi i dzieci zabawia :D
Ale chyba znakiem nowych czasów i tego genetycznego zamieszania to same klony stoją co skrzyżowanie a ja chciałbym zaleście pierwowzór/matrycę :D. I dla czego co raz więcej Mikołajów nosi pomarańczowe pelerynki? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Tyle co, ciapciak i oferma a Prezydent Polski(wolne tłumaczenie)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ale fajnie by to brzmiało ale w tych czasach to niepoprawne politycznie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ale chyba znakiem nowych czasów i tego genetycznego zamieszania to same klony stoją co skrzyżowanie a ja chciałbym zaleście pierwowzór/matrycę :D. I dla czego co raz więcej Mikołajów nosi pomarańczowe pelerynki? ;)
Święci inaczej.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
...
Ten wątek i wątek edorki są jednymi z nielicznych na tym forum, gdzie aktualnie mówi sie o fotografii, dokładniej o obróbce , barwie i kolorze. to najistotniejsze rzeczy.
To mi przypomniało ten nieco zapomniany wątek: https://forum.olympusclub.pl/threads...o-zdj%C4%99cie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
taaa... wpadnie tu jeden z drugim i pozamiata...
... od razu pozamiata ;). Lubię poczytać konkrety w ciekawie rozwijającym się i fachowym wątku, ale czasami przykrywa je przesadny wielostronicowy kożuch. Czasami aż się prosi by przesunąć jego nadmiar do wątku luźnych gadek. Tym razem nie będę nic sprzątał. Wrzuć nowe zdjęcie do dyskusji :).