Mi wersja 338A podoba się najbardziej.
PS. CzaRmaX ty to niesamowicie płodny jesteś..... tzn. jeżeli chodzi o ilość zdjęć ;)
Wersja do druku
Mi wersja 338A podoba się najbardziej.
PS. CzaRmaX ty to niesamowicie płodny jesteś..... tzn. jeżeli chodzi o ilość zdjęć ;)
Patrz a wszystko strzelam przeważnie z balkonu lub samochodu :D:D:D. I dobrze bo normalnie gdybym robił foto wypady to 3/4 tego forum już dawno zeszłaby na zawał :D
Oto przykład focenia balkonowego - NIEBO ;)
Załącznik 88625
Wersję to Ty powinieneś wybrać. Mi najbardziej pasuje - przedostatnia ale poza drugą(w której wszystko zaczyna się zlewać) wszystkie pozostałe są OK - kwestia gustu. :wink:
T Ci się raczej nie udało , mocny punkt w złym miejscu, balans do doopy, że o kadrowaniu nie wspomnę... Podział kolego, podział przede wszystkim !!!
Tak powinno to zdjęcie wyglądać, wszystko gra...:grin:
Załącznik 88631
Jest podział, mocny punkt, balanse i kolor.... No i ....Kompozycja przyzwoita.
Właśnie. niebo ma być błękitne a nie stalowe :)
Lilen nie wie czy o to Ci chodziło? Zdjęcie, aparat, dwa telefony, faja z dymkiem i kierowanie kolanem? Przepraszam zarostu nie zdążyłem zapuścić i nie mam żadnego starego golfa marynarskiego lub marynarki z wytartymi łokciami :D:D :D
Załącznik 88645
Krakman wiedziałem, że ta fota wzbudzi najwięcej kontrowersji :). Ale na serio wiedziałem, że ktoś coś dorzuci o tym niebie :)
Krakman ale widzę, że ładnie wstemplowałeś dwie plamy z obiektywu - i tym zlikwidowałeś moje mocne dwa punkty punkty i siejesz zamieszanie zarzucając, że nie było mocnych punktów hihi ;)
346 przykuło moją uwagę, poza tym żadnych uwag nie mam :grin: Ciekawe zdjęcia.