Podoba mi sie laweczka i to z krzeselkiem.
Wersja do druku
Podoba mi sie laweczka i to z krzeselkiem.
174 lubię... :)
177.-dzieci nadaly troche zycia w te muzealne graty.
173 - piękne oczy :)
Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze! :D
Fajnie wykorzystany dzień otwarty :)
Podoba mi się "oldskulowa" obróbka. Podoba mi się 174 z tramwajową oranżerią, podoba mi się 176 z siedzeniami jak otwarta księga.
172 nie zmieściło mi się na monitorze i muszę przyznać, że cięte równo z dachem (samo niebo z latarnią) też by mi się podobało.
Pozdr
Fajnie wyszły Ci te tramwajowe fotki. Mnie się jakoś 175 najbardziej podoba tylko lekko bym je przyciął z dołu :)
Tramwajowe zdjęcia bardzo ładne - mi najbardziej podoba się zdjęcie nr 176 i spokój, jaki od niego bije.
Dzięki, Panowie :D Faktycznie może lepiej byłoby 175 trochę ciachnąć... W 172 jednak bym się nie zdecydowała - ściana dobrze dopełnia kompozycję i stanowi dobry kontrast kolorystyczny dla nieba.
A detale - to to co lubię najbardziej; być może dlatego, że często mam ten sam problem z "liczną publiką" takich miejscach :wink:
Oczęta urzekają swoimi szklanymi tęczówkami, a bluszcze stoczone w przedziale przypominają mi czasy gdy sam jeździłem tramwajami "na glona" przyklejony do drzwi wejściowych. Wolałem to, niż paniczne wyciskanie się ze środka przedziału, aby wysiąść na właściwym przystanku. W tamtych czasach ze względu na szczupła sylwetkę nie miałem odpowiedniej "siły przebicia" :mrgreen: