Piotrze, dzięki za info. Jeśli tylko czas pozwoli, mam nadzieję zawitać choćby na jeden dzień.
Wersja do druku
Piotrze, dzięki za info. Jeśli tylko czas pozwoli, mam nadzieję zawitać choćby na jeden dzień.
To z linku mi nie działa ale jak wrzuciłem w googla to mi wyskoczyło to co poniżej.. mało niemiecki ten język i jeszcze bardziej poganski
Czy to ten :
http://www.dailymotion.com/video/xs9...auvage_animals
wróbel w slow montion wymiata ;)
moose to tej ekipie pomagałeś kręcić?
Wróbel u mnie z garażu kręcony :-) Kamera wypas - Phantom 4k/s
Moose a daleko masz do Brzostowa i na Biały Grąd????
Do Brzostowa w zasadzie 30-32km, zimą połowę. :-) Na Biały Grąd coś około 60km, zimą 25 :-)
---------- Post dodany o 18:49 ---------- Poprzedni post był o 18:46 ----------
W Brzostowie jeszcze krowy przechodzą rzekę. Nie pływają, bo woda już niska. Ale fajny temat można zrobić jak mgła będzie się utrzymywać do około 8mej -9tej.
Powrót krów z pastwiska 16-17ta, czasem wcześniej. Zależy jak ,,bąki" tną.
Byłem, widziałem, wykonałem. Jest w galerii i na moim watku. Przecudna ta Twoja Biebrzańska kraina nie tylko ja byłem zachwycony. Moje dziewczyny oczu oderwać nie chciały jak gospodyni z Brzostowa specjalnie krowy na drugi brzeg pognała, żebym mógł pofocić.
A tu masz fotkę z Białego Grądu.
Na Białym Grądzie zawsze wydry urzędują. Zdaje się, że na tym zakolu własnie są nory.
Możliwe, słyszałem ale chyba jakieś ptaki. Wydry gdzieś się schowały, a ja tak na nie liczyłem............:cry::wink:
Teraz wydry okupują starorzecza. Woda mała to ryby łatwo im łapać. Wrócą na rzekę jak zamarzną jeziorka.