ZooM nie wiedziałem że robisz wykłady, ale wiedziałem że wrócisz :)
Wersja do druku
ZooM nie wiedziałem że robisz wykłady, ale wiedziałem że wrócisz :)
....a dobrych RAWow jak nie było tak niema, to mogla by być jakaś podstawa do dalszej dyskusji.
Nie oceniaj mojej wiedzy proszę. Ty pewne rzeczy założyłeś w tym najważniejsze C>Z zapominając, że często trzeba sprzedać po cenie, która nie pokrywa ostatecznie kosztów projektu i jego realizacji. Jeśli chcesz możemy kontynuować dyskusję na PW.
Podstawowa kwestia, której nie rozumiem, to smęcenie nt ceny E-30. Co z nią jest nie tak? Ile E-30 powinien kosztować w dniu premiery, by przeciętnego posiadacza e-systemu zadowolić? 2500zł? Dlaczego tyle, a nie więcej?
1. Nie zamierzam oceniać wiedzy. Twierdzenie, że "dokładają" bez wglądu w ich księgi jest "daleko idące".
2. Napisałem, że to "duży skrót". By nie gmatwać przekazu.
3. Nie sądzę, bym chciał dyskutować o tym na PW. Nie interesuje mnie ani ten aparat, ani kondycja finansowa firmy. Wyraziłem jedynie zdanie w konkretnym temacie.
pozdrawiam serdecznie
Nie robię. Dyskutuję sobie nieśmiało. Wszystko w oczekiwaniu na pierwszy aparat m4/3 Olympusa. W związku z tym przeczytałem chyba wszystkie wywiady przedstawicieli Olympusa odkąd zaprezentowano m4/3. I chyba tylko dlatego dziwią mnie niektóre posty. W wywiadach padają konkretne informacje. Nie wymyśliłem sobie kwestii rezygnacji uszczelnień w linii reprezentowanej przez E-3 i braku planów uaktualnienia obiektywów top pro o SWD. Skoro linia E-3 ma być pozbawiona uszczelnień, to mając na uwadze E-30 nie widzę miejsca dla E-next bez uszczelnień. Jeśli zaś miałby pojawić się super duper E-next i kosztować przykładowo 10k PLN, to chyba nie ma, co się powstrzymywać przed zakupem E-30? Dlatego nie rozumiem narzekania na cenę E-30 i dlatego zadałem konkretne pytanie ile powinien kosztować E-30 i dlaczego tyle, a nie np. więcej?
RE też mi, to pisał. Naiwny sądziłem, że jak sam poproszę o zablokowanie konta, to stracę chęci. Niestety ;-) Niestety dla was :lol:
Że jestem trollem.