Na obu zdjęciach jest ten sam budynek. Na pierwszym góra, dół na drugim.
Wersja do druku
Na obu zdjęciach jest ten sam budynek. Na pierwszym góra, dół na drugim.
Następne "szklane domy":
Skoro szkło, to i odbicia w szkle ;)
Na 260- brak szklistości szyb a odbijające się w nich niebo też bez wyrazu. Forma ciekawa. 261- tutaj szkło rozbłysło ferią odbić a do tego ciekawe kształty i fajnie wyszło. 262 i 263 tutaj szyby zagrały jak należy wraz z otaczającą je architekturą i ponownie fajne zdjęcia. Na 265 i 266 podobają mi się odbicia interesujaco to wygląda.
Ech,fajny ten Twój Frankfurt...
265 i 266 - ciekawe spojrzenie ale coś mi tu brakuje albo czegoś za dużo tu.Trudno powiedziec. ;)
Autoportrecik w szybie dobry - jaka reporterska postawa i chwyt.No no,helmuth... ;)
Wiejo i e-510- dzięki za wizytę i opinie :)
Jeszcze trochę szkła i betonu:
Trochę mnie przeraża ta betonowo - szklana dżungla, wolę spokojne wiejskie klimaty, ale potrafisz interesująco pokazać tę nowoczesność.
Lubię jak szkło daje tak po oczach. Bardziej podoba mi sie 268 jak szklane linie giną w betonie. Na 267 jest fajnie ale niebo nie dopisało jakimś litosciwym obłokiem który dodałby smaczku.
To nie całkiem prawda z tą dżunglą ;) Jest tu (nawet w centrum) sporo zieleni :) Co prawda o ładne krajobrazy trudniej ale na obrzeżach można znależć sporo "małomiasteczkowych" klimatów, tyle że w niemieckim wydaniu.
Niestety, ostatnio niebo albo bez chmurek albo bez słońca :D
268 - dość nietypowy i dlatego interesujący kadr, podoba się
pzdr