1 załącznik(ów)
Odp: Streety i nagie kobity
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
Nikt nie mówi o roztrząsaniu. Natomiast każdy swoje zdanie może mieć.
Nikt mnie nie wmówi, że wersja kolorowa lepsza. :)
Selfik BlackandWhite
Załącznik 125591
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Podzielam zdanie Realnasty, nie podoba mi się to zdjęcie w kolorze. Nigdy bym go nie pokazał, gdyby mnie nie podpuszczono. ;)
A to od kiedy kolega daję się podpouśicić, że tak spytam? Bo kolegę znam na wylot, że tak powiem...
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Selfik BlackandWhite
Yhhhh, mówiłam że te okulary okropne ;) Ale i tak Cię lubię Panie R. :)
Cytat:
Ale i tak Cię lubię Panie R. :)
W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Nikt mnie nie wmówi, że wersja kolorowa lepsza. :)
Selfik BlackandWhite
Załącznik 125591
Tyle tylko ze i Ty nie wmówisz mi, że te fotografie są w takim samym lub podobnym stopniu obrobione...
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Tyle tylko ze i Ty nie wmówisz mi, że te fotografie są w takim samym lub podobnym stopniu obrobione...
No to pyk. W kolorze. Rady boskie, jestem kioskiem.
123
Załącznik 125972
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Duży stawek pod Czorsztynem? Czemu taki wyblakły?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Duży stawek pod Czorsztynem? Czemu taki wyblakły?
Bo stary jest.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Bo stary jest.
Autor niedowidzi??
Jeszcze kilka foć i możesz otwierać kiosk z pocztówkami. W turystycznym mieście mieszkasz, zrobisz niezłą kasiorę :)
Ze wschodami/zachodami słońca mam podobnie - wolę je oglądać na żywo niż na czyichś zdjęciach. Sztuką jest zrobić takie zdjęcie niesztampowo.
Odmienne zdanie mam jednak co do utworu "Daj mi tę noc" i jemu podobnych. Tych wolę nawet na żywo nie słuchać. W pełni jednak rozumiem ludzi, którzy taką muzykę lubią podobnie jak tych, którzy wolą ją tylko na żywo, a odtwarzanej już nie :D
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
...
Ze wschodami/zachodami słońca mam podobnie - wolę je oglądać na żywo niż na czyichś zdjęciach. Sztuką jest zrobić takie zdjęcie niesztampowo.
Odmienne zdanie mam jednak co do utworu "Daj mi tę noc" i jemu podobnych. Tych wolę nawet na żywo nie słuchać. W pełni jednak rozumiem ludzi, którzy taką muzykę lubią podobnie jak tych, którzy wolą ją tylko na żywo, a odtwarzanej już nie :D
Sztuką to jest znaleść odpowiedni plener i chwilę, pogodę i nasycenie barw a potem tak pomalowac je by wyglądały równie atrakcyjnie jakim był oryginał... Fotograficzne szczęście i warsztat.