Odp: indywidualny kurs foto
irek50 - a może dał byś się zaprosić do Warszawy, za zwrot kosztów czy jakoś tak?
Wiem, że w swoich czterech kontach najlepiej, ale może znajdziesz studio odpowiednie do przeprowadzenia takiego szkolenia (odpłatnie oczywiście)?
Ja niestety jestem niezmototyzowany, więc dojazd do Ciebie jest dla mnie bardzo problematyczny, a wręcz nierealny.
Cytat:
Zamieszczone przez
fotomini
irek50 - a może dał byś się zaprosić do Warszawy, za zwrot kosztów czy jakoś tak?
Wiem, że w swoich czterech kontach najlepiej, ale może znajdziesz studio odpowiednie do przeprowadzenia takiego szkolenia (odpłatnie oczywiście)?
Ja niestety jestem niezmototyzowany, więc dojazd do Ciebie jest dla mnie bardzo problematyczny, a wręcz nierealny.
----------------
Czy wyobrażasz sobie cenę wynajęcia studia w Warszawie? --to jest absurd ... u mnie można nocować bezpłatnie, i modelkom tylko coś (50zł) zapłacić....
---------- Post dodany o 19:22 ---------- Poprzedni post był o 19:18 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Zamiast kursu foto to zrobcie raczej sobie takie spotkania na temat fotografi studyjnej.Takie kameralno kolezenskie z wymiana doswiadczen.Moze byc jedna lub dwie osoby wiodace w temacie.
Organizujac i prowadzac kurs foto,tym bardziej platny w jakiejkolwiek formie zobowiazujesz sie do rozgryzienia tematu w sposob zrozumialy i z cala gama roznych przykladow,i wskazan,pokazanych na wlasnym przykladzie.Mozna trafic na pytania zwiazane z tematem na ktore nie bedzie sie potrafilo odpowiedziec,lub drugi uczestnik bedzie wiecej wiedziec.Co wtedy??
-----------
Oczywiście Twoja propozycja jest słuszna... mnie nie wypada zarabiać na naszym OC i nigdy tego nie robiłem --pozdrówka
Irek napisałeś:
"Niedaleko Lublina czyli w Zamościu mogę kaźdego z Kolegów poduczyć w swoim studio za parę piw łącznie z nocowaniem w mojej firmie"
teraz 50 zł za modelkę życzysz sobie? do aktu pozuje? to jak w końcu? :D
Cytat:
Zamieszczone przez
konradkkk
Irek napisałeś:
"Niedaleko Lublina czyli w Zamościu mogę kaźdego z Kolegów poduczyć w swoim studio za parę piw łącznie z nocowaniem w mojej firmie"
teraz 50 zł za nocleg życzysz sobie? to jak w końcu? :D
-----------
Nic nie liczę dla siebie, ale gdyby ktoś chciał fotografować modelki to trzeba zapłacić (niektóre dziewczyny za zdjęcia dla nich też się zgodzą, ale za 50zł to gwarantuję :) )
irek50 to podsumowanie zrób swojej oferty jeśli możesz...pare piw, 50 zł dla modelki aktowej, koszt dojazdu, nocleg za darmo, nauka cały dzień w studio, co jeszcze?
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
konradkkk
irek50 to podsumowanie zrób swojej oferty jeśli możesz...pare piw, 50 zł dla modelki aktowej, koszt dojazdu, nocleg za darmo, nauka cały dzień w studio, co jeszcze?
--------------
Nie ma mowy o aktach ... miałem takie chętne wcześniej ... teraz ewentualnie normalne ładne dziewczyny (czasem można namówić "za zdjęcia" ale za 50 zł bez problemu) --Ja nic nie chcę zarobić... postawisz piwo (a) albo nie jak Cię nie stać ... Taki już jestem i nie marudź :)--zapraszam
----
Może nie wiesz, ale odwiedza mnie w Zamościu Jack i ostatnio kolega Dzemski (ale oczywiście nie w celach szkoleniowych :) )
no to co za oferta...aktów nie ma? to jak to tak....to co zrobisz to podsumowanie w końcu czy jak?
Cytat:
Zamieszczone przez
konradkkk
no to co za oferta...aktów nie ma? to jak to tak....to co zrobisz to podsumowanie w końcu czy jak?
Aktów nie ma... :) to tylko propozycja a nie oferta :)--- Mirek dał najlepszą propozycję: "spotkanie klubowiczów" i ja jestem za tym...
Guys, relax ... napijcie się zamiast napinać :)