Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Do czepialskich!
Kiedyś do mnie przychodzili klienci z papierem HP i pytaniem czy nie mamy atramentówki HP bo biorą udział w konkursie organizowanym przez HP i tylko na ich materiałach i ich sprzęcie można było wysłać zdjęcie do konkursu...... Jakoś nikomu to nie przeszkadzało, że łażą i szukają drukarki HP by wydrukować zdjęcie... Organizator - sponsor ma swoje prawa... A poza tym należymy do Olympusclubu... a to zobowiązuje....
Jakoś Wam nie przeszkadzało sponsorstwo piwa tyskie na euro gdzie walili po oczach reklamami tyskiego co chwilę....
Nyny i Mirek nie kombinujcie....
:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
I jak sie to wszystko ma do sygnowania tego nie swoim logiem?
pozdro
Nie żyjemy na pustyni. Zawsze można napisać do Jacka i zwyczajnie zapytać. Nie sądzę, aby miał coś przeciwko.
Pentaksiarze chyba nigdy nie mieli takich problemów.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Mirek nie kombinujcie....
:grin:
Raz juz kurde napisalem,ze pytam przewrotnie.Ja nie kombinuje,po prostu zapytalem nic wiecej nic mniej.Przewrotnie zapytalem.
Dajcie juz mi spokoj.
Przestań Mirek i tak Cię lubie.......:grin:
---------- Post dodany o 22:42 ---------- Poprzedni post był o 22:40 ----------
No chyba się nie obrażasz na przesympatycznego Krakmana z Polski południowej.... :roll:
Co tu jest do kombinowania, tu jest wszystko jasne.
Olympus Club to jak mniemam niezalezne forum sympatykow systemu, a nie stowarzyszenie wlascicieli aparatow marki Olympus.
Sygnowanie czegos pod taka nazwa, a potem "wymuszanie" regulaminowo komu wolno, a komu nie jest IMHO bardzo nieladne i takie ograniczenia wzgledem szerokiej spolecznosci tracaja o niezdrowe podejscie do tematu.
Koniec kropa tu nie ma o czym dyskutowac.
Sie by nazywalo chocby "Kalendarz Olympus 2013", to zadnych watpliwosci nie byloby.
A wywlekanie, ze ktos cos zasponsorowal i basta, to powiedziec wysoce niestosowne jest nader delikatnie.
pozdro
"Ktoś coś zasponsorował i basta..." bardzo ładnie to ująłeś.... I tego się trzymajmy.....
Ja jak biednemu menelowi zasponsoruję obiad to chciałbym by ten obiad zjadł a nie "przelał" na trunki...
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Co tu jest do kombinowania, tu jest wszystko jasne.
Olympus Club to jak mniemam niezalezne forum sympatykow systemu, a nie stowarzyszenie wlascicieli aparatow marki Olympus.
Sygnowanie czegos pod taka nazwa, a potem "wymuszanie" regulaminowo komu wolno, a komu nie jest IMHO bardzo nieladne i takie ograniczenia wzgledem szerokiej spolecznosci tracaja o niezdrowe podejscie do tematu.
Koniec kropa tu nie ma o czym dyskutowac.
Sie by nazywalo chocby "Kalendarz Olympus 2013", to zadnych watpliwosci nie byloby.
Chyba jako jedyny masz wątpliwości, bo dla większości jest to OCZYWISTE. Portal i Forum powstały z myślą o jakim systemie? Wszyscy otarli się o Olympusa, i to że tu siedzą mimo zmiany systemu jest zasługą specyficznej atmosfery.
Gdybym udzielała się z jakiegoś powodu na forum Nikona posiadając wyłącznie Olka, nawet do głowy by mi nie przyszło aby zgłosić zdjęcie do kalendarza firmowanego logiem Nikona.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Chyba jako jedyny masz wątpliwości, bo dla większości jest to OCZYWISTE. Portal i Forum powstały z myślą o jakim systemie? Wszyscy otarli się o Olympusa, i to że tu siedzą mimo zmiany systemu jest zasługą specyficznej atmosfery.
Gdybym udzielała się z jakiegoś powodu na forum Nikona posiadając wyłącznie Olka, nawet do głowy by mi nie przyszło aby zgłosić zdjęcie do kalendarza firmowanego logiem Nikona.
Obydwiema rencami....
się podpisuję..:grin:
Piękna inicjatywa z tym kalendarzem, piszę się oczywiście na jedną sztukę i podejmę się dystrybucji na województwo śląskie i małopolskie.