Odp: coś łatwiejszego od E-520
Noooo wesoło jest... do spania poszli wreszcie
To budzic !!!!!!
A ty czego nie spisz?
Nie spałem bo walczyłem z zablokowanym dyskiem zewnętrznym odzyskując dane..... Udało się.:cool:
Teraz tylko formatowanie i będzie jak nowy.
Miszczowski wątek :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Miszczowski wątek :mrgreen:
Sie zgadzam.... , "czy te oczy mogą kłamać?... chiba nie... ":grin:
dunker, zanim kupisz jakikolwiek aparat, zapisz się wcześniej na kurs foto - jak będziesz uważnie słuchał, to może czegoś się nauczysz.... i okaże się że E-520 amator też potrafi zrobić zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
deduch
Wiesz, kwestia do czego ta siłka - do poćwiczenia dla kondycji OK, ale traktowanie jej zbyt poważnie za bardzo się kojarzy z koksami i dresami. Więc rzeczywiście wygospodarowanie chwili czasu dla instrukcji kosztem siłki nie zawadziłoby.
A czy potrzebnie to dodałeś, czy nie, nie ma znaczenia. Szczerość sama w sobie zła nie jest, najwyżej świadczy o stylu życia, który nie wszyscy akceptują.
no właśnie traktowanie jej poważnie kojarzy się z koksami taki stereotyp w Polsce niestety powstał .Ja nie byłem koksem i nie będę. Chodziło mi tylko o podkreślenie totalnego braku czasu dlatego dodałem jeszcze siłownie ,a co do instrukcji to tak jak już pisałem nie chciało mi się po prostu aparat leżał w koncie jak nie chciana zabawka.
tymczasowy dzięki za rady ,ale naprawde brak czasu :)
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
K@czy.,.. ja pierdz....le to Ty tak wyglądasz..... O kurde. Nie patrz na mnie tak, nie patrz@!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
K@czy.,.. ja pierdz....le to Ty tak wyglądasz..... O kurde. Nie patrz na mnie tak, nie patrz@!!
Kurde.zobaczycie,ze przyjdzie i zjedzie http://imageshack.us/f/839/strartrek1.gif/