21 mbsz - bardzo dobry portrecik.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
21 mbsz - bardzo dobry portrecik.
Pozdrawiam.
Twoje czarno-białe zdjęcia są dla mnie szaro-szare. Za mało w nich kolorów, znaczy odcieni szarości. Portrety bardzo mi się podobają, ale obróbka do cz-b według mnie leży. W reszcie cz-b zdjęć również.To moje zdanie i nie musisz się z nim liczyć.
Najlepszym zdjęciem wg mnie jest hydrant nr 22. Świetne kolorki i ostrość. Szkoda, że ie jest wyśrodkowane, poza tym super.
Pozdrawiam
chimol: pewnie masz dużo racji, dopiero zaczynam bawić się obróbką zdjęć i większość jest wynikiem moich eksperymentów. Jeśli możesz polecić jakieś dobre i w miarę przyswajalne książkowe pozycję dotyczące post procesingu bardzo chętnie bym do nich zajrzał. Co do hydrantu to było raczej eksperymentowanie ze świeżo nabytym statywem, już mi się nieraz oberwało za centralne kadrowanie w tym zdjęciu ale lubię go chyba za bardzo. Dziękuję wszystkim za to że zechcieli wyrazić tutaj swoje zdanie i zapraszam ponownie.
Zamieszczam kolejne zdjęcia w moim wątku i po raz kolejny serdecznie zapraszam do wyrażania swojego zdania na ich temat:)
28.
29.
spodobało mi się 28 tylko trzeba by je wyprostować po spada na lewo :wink:
21 fajny portret
28 ciekawe tylko po lewej jest paskudztwo na ścianie
i trochę rozprasza.
Pozdrawiam
28 ciekawe ;)
28 bardzo udane :)
Igorra: Niemożliwe, to chyba wina budowlańców bo robiłem z murku który postawili w środku przejścia:)
Mam jeszcze kilka zdjęć z tego miejsca, może jutro coś wrzucę. Pozdrawiam i dziękuję za komentarze.
28 bardzo mi się podoba, choć wstemplował bym tablicę i graffiti i było by miodzio :grin: