Fajnie że masz chęci się uczyć :) No wpadnie helmuth to zobaczy co do mm czy okienka są wyprostowane :) Intryguje mnie ostatnie foto, tj skadrował bym prawie na maksa do LD okno, a po prawej i u góry trochu miejsca wolnego :)
Wersja do druku
Fajnie że masz chęci się uczyć :) No wpadnie helmuth to zobaczy co do mm czy okienka są wyprostowane :) Intryguje mnie ostatnie foto, tj skadrował bym prawie na maksa do LD okno, a po prawej i u góry trochu miejsca wolnego :)
dzieki Forever za odzew, a skoro Cie intryguje tak ta fota to kadruj bratenku do woli, chetnie zobacze Twoja wizje:grin: i jesli mozesz to kliknij pare slow o dzisiejszych moich wypocinach:mrgreen:
Drzwi w sumie nic szczególnego jak dla mnie, szkoda śniegu w kadrze no ale zima:-P Za ciasny kadr żebym Ci przedstawił swoją wizję :)
a o tych okienkach procz ostatniego co powiesz?:) a co do ostatniej foty, to moze chcesz "surowke"?:)
Zauważ, że różnica między krawędzią okna a prowadnicą, stale się zwiększa (jadąc od dołu ramy). Gdyby to była sprawa obiektywu, różnica byłaby największa w środku ramy a końce pokrywałyby się z prowadnicą.
Nie przejmuj się jednak. Różnica gołym okiem, bez naniesienia prowadnic, jest niezauważalna. :wink:
ano bo okna byly/sa ciut wyzej niz z olkiem stalem, dzieki piekne helmuth:grin:
Budynek (jego konstrukcja) burzy mą wizję :-P Coś Wyskrobałem, ale chyba przesadziłem trochę na 2 z czymś ale jeśli tak to ktoś pewnie zauważy :)