jak na Fisheye to dosć prosto :) co nie zmienia faktu ze zdjecie (kadr, światło) jest świetne.
Wersja do druku
Dzięki tak jakoś bez przekonania odgrzebałem tę fotkę .
25 super. Wiele fotek moża z pniakami widziałem, ale takiego jeszcze nie, naprawdę świetne.
Podoba mi sie Twoje spojrzenie na morze. Falochrony zimowe, bardzo wdzieczne. Fajne foty generalnie, bene! Mysle ze wiecej takich tematow to fajna sprawa by byla
Taztaz, wizyta w Twoim watku obudzila we mnie wspomnienia z czasow dzieciecych...:grin: bo ja jestem koszlinianka z urodzenia:wink::)
Faktycznie ani ratusz ani dworzec nie jest wart pokazania, ale sa inne ciekawe miejsca ktore byc moze dzieki Tobie znowu wroca do mojej pamieci:wink::)
Jesli chodzi o fotki to 24 podoba mi sie znacznie bardziej niz jej poprzedniczka w wersji BW, a 25 odlotowa, niezly kadr i kolory:grin:
Pozdr.
Dzięki za odwiedziny. Cieszę się że moja radosna twórczość komuś się podoba i że komuś przypominają się lata spędzone w Koszalinie.
Tym razem także z Koszalina , otwarcie sezonu motocyklowego , oprócz motocyklistów różnej maści, było też paru drifterów . Otwarcie odbyło się na torze kartingowym w Koszalinie , Później odbyła się parada przez miasto w której wzięło udział ponad 300 maszyn.
Zostały udostępnione 2 tory asfaltowy i terenowy, każdy mógł spróbować własnych sił .
Palona guma ryk silników , czyli sezon w pełni.
fot 028 Każdy ma taki komfort jeżdżenia jaki mu pasuje:).
od końca
029 - mimo, że nie bardzo lubię beemek, motorków i tym podobnych mechanicznych stworów to fota kapitalna
morze ( plaża) podoba mi sie zarówno w BW jak i w kolorze - fajny rytm...
kropelki - zwłaszcza ten "słup" ( tak sie tylko zastanawiam skąd "głupkowatego asystenta" się bierze :wink: )
nocny Koszalin ( świetne kolorki ) - a kompozycja ...hmmm... taka sobie
fajne fotki Pan zapodajesz
pozdrawiam
029- ahhhhhhh super no !
nie umiem być obiektywna co do tych zdjęć, bo się jaram maszynami ;p