Muzyczne w B&W znakomite. Świetny klimat.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Podoba mi się to makro z Wołny - jeszcze nie miałem okazji oglądać zdjęć z tego szkła.
Dziękuje wszystkim za odwiedziny i opinie.
Cenne tym bardziej że zdania są podzielone.
2em mysłe że jeszcze nie raz bedziesz miał okazje oglądać u mnie zdjęcia zrobione wołną, uwielbiam ten obiektyw, tylko trzeba sie nim nakręcićjest tu sporo fotek zrobionych właśnie tym obiektywem macro , kwiatki, i koncernowe B&W.
Rodia i o to chodzi, ma być dziwacznie ,są tacy którym się to podoba ale dzięki za opinie.
Mieszko634 milo mi że zajrzałeś foka nr 002 to HDR złożony z 6 fotek. inaczej się nie dało.
Piotr Grześ dodam ze to Koncercik po festiwalu hanza jazz w Koszalinie. Ciasno, mocne żółte światło praktycznie piwnica ale i niesamowity klimat.
Ziemia01 ta Dezeta nie musi być dezetą![]()
Dr_feelgood Raczej jak t1000
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 24.04.09 o 01:04
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Kolejne foto tym razem morze, co widać![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Od kropelek się zaczyna, idź dalej... .
Nocny Koszalin, nie urzeka bo w centralnym ujęciu dałeś drzewo! Chętnie bym zobaczył nocną katedrę z bliższego ujęcia, ratusz, dworzec PKP.
ps. czy ten bar na rogu (po lewej od tego ujęcia) jeszcze istnieje? Chodziłem tak w czasie praktyk na WSInż. Zaglądała tam wówczas do tego baru także starsza pani, która ubierała się jak Pipi Langstrump
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
e-510 proszę bardzo.
Kaz de Wro Koszaliński dworzec, ratusz nie warte pokazania.
Co do baru to jest w zmniejszonej formie , na jego miejscu jest jakiś oddział banku.
Kolejne plażowe foto.
25 jest świetne. Przez chwilkę myslałem jakim fisheye zrobiłes to zdjęcie ze widać niebo i morze. Za chwilkę dotarło do mnie ze to powalone drzewa.
Rewelacja !
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.