-
stanę w obronie misstiriss, choć nie czuję się jej rówieśnikiem i również jestem za poprawną polszczyzną, jednakże slang istnieje w każdym języku (tak mi się wydaje, choć większości nie znam :-( ), jak również wciąż nowe słownictwo wprowadza każde pokolenie. Dziargi, glany, sztany, jaranie, pruchno itd. itp., którym posługiwało się starsze pokolenie, też nie należało do klasyki j. polskiego.
-
-
misstiriss :
poczyn jeszcze jakies zdjecia z kolezanka - cos mam czuja ze stworzycie fajne obrazy ;)
-
2 załącznik(ów)
Kółko fotograficzne
Kochani dzisiaj zamieszczam wypociny z kółka fotograficznego. Jeśli ktoś ma ochotę powiedzieć kilka słów - zapraszam i chętnie wysłucham.
-
8
Bardzo fajna koncepcja zdjecia, tylko dlaczego przestrzelona ostrosc?
7
Muza mowi: Hm... co by tu spsocic:)
kupuje, niezle.
Celowo technicznie nie bede sie wypowiadal, bo dla mnie wazniejsze co innego:)
pozdroofka!
-
Czyli ogólnie na tak :D, ale technika nie do końca :D??? Łaaałłł dzięki :D wyostrze jeszcze i może trochę podciągnąć saturacje??
-
Generalnie poprawnie ale powiem szczerze, że wolę oglądać twoje eksperymenty bo są naturalne i ciekawe. Pozdrawiam :-)
-
Jak tylko będzie trochę więcej czasu :) to chętnie poekserymentuję. Dzięki Droplet :)
-
7 i 8 w miarę dobre technicznie (IMHO można by je było troszkę rozjaśnić) ale mało ciekawe.. o wiele bardziej podobały mi się twoje pomysły np. z szybą.
-
7. do kosza. ostrośc przestrzelona
8. brakuje światła.