sorki, matematyka to nie jest moja mocna strona - już poprawione :-)
Wersja do druku
sorki, matematyka to nie jest moja mocna strona - już poprawione :-)
Dynamiczne zdjęcia, a 35 wręcz super dynamiczne i to chyba podoba mi się najbardziej. Co nie zmienia faktu, że wszystkie świetnie się ogląda.
Pozdrawiam
Sympatyczne, wolę jednak Twoje lotnicze :)
chyba was za bardzo do nich przyzwyczaiłem, mnie coraz częściej ciągnie tam gdzie jest akcja i człowiek :-)
Bardzo fajne :grin: Właśnie takie mi się podobają - nie przekombinowane, ale wykonane solidnie! :grin:
kombinowanie to ryzyko...ślub to specyficzna dziedzina, o czym się przekonuję z każdym kolejnym. Można kombinować ale trzeba znać umiar, nie każdy to lubi.
Dlatego sprytny fotograf zrobi tzw "sztampę" czyli ładne buzie, uśmiechnięte i w pełnym kadrze a do tego dopstryka czegoś z jajem i pomysłem. Na szczęście mamy nieograniczone możliwości zapisu, więc można pstrykać do zajechania migawki.
Sporo zalezy od rozmowy z parą - mogą trafić się "szaleńcy" jak i konserwatyści. Jednym i drugim podobają się diametralnie rożne fotki...dobra "rozmowa wstępna" to połowa sukcesu. I nie ważne że innym się nie podoba - ma się podobać konkretnej parze, to oni polecą Cię znajomym...
Po ostatnich widać, ze chyba tez tam, gdzie za foty dają ciepłą gotówkę ;)
Fajne, człowieków dostatek ale akcji to specjalnie nie zauważyłem.
No może na ostatniej serii ale to chyba tylko jednosekundowa akcja, tyle klatek strzeli E-trojka w sekundę :cool:
PS
Tylko czasem nie myśl się obrazić czy coś. To żarty takie są... :wink:
za stary jestem na obrażanie...z tą akcją to chodziło mi bardziej ogólnie - sport, ruch itd...coś jak te foty z kitesurfingu. Ze ślubnych mam trochę więcej ale problem z fotami weselnymi jest taki że trzeba by pokazać wszystkie :-) żeby pokazać rozmaitość.