bardzo mi się podobają takie fotografie. mimo, że głównie jakoś interesują mnie porterty to te ostatnie prace przyciągnęły moją uwagę. : ) :eek:
Wersja do druku
bardzo mi się podobają takie fotografie. mimo, że głównie jakoś interesują mnie porterty to te ostatnie prace przyciągnęły moją uwagę. : ) :eek:
No,panie kolego,sosenka to już coś.
Uważam,że to ostatnie i słup W.N.,to najlepszy Twój dorobek artystyczny w tym wątku,rzecz jasna na mój gust.Od początku wierzyłem w Twój ukryty talent. ;)
Dodam tylko,że bardzo podoba mi się oprócz klimatu,kompozycja sosenki,jedyne co mógłbym poprawic,to szyna kierująca do motywu - trochę pomajstrował bym przy niej pędzlem albo delikatny 'dodżing' zastosował.Gra ona tu niebagatelną rolę...
Na oceny słupa w Galerii pewnie się doczekasz,podobnie jak na opuszczoną łazienkę,pamiętasz ?
Jak powiedziałem - słup u mnie na 5,w Galerii już jest więc nie oceniam.Taki zwyczaj,co by autorom nie było za dobrze. :D
Aha,dzięki,że coś potrafiłeś dostrzec.;)
Mam jeszcze kilka kadrów w zanadrzu :)
łazienka - umywalki ?
co znaczy dodżing ?
Sosna - ma może cos takiego miałes na mysli z szyną ?
Załącznik 14496
Tak - umywalki.;)
Dodżing,tak to nazwałem - inaczej - dodging,czyli manipulowanie w obrazie,za pomocą tegoż narzędzia celem zmiany ekspozycji nie na całym kadrze ale lokalnie,na jego wybranej części - tu miałem na myśli szynę.
Przeciwieństwem dodging'u jest burning.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
No właśnie !
Świetne foty i bardzo pięknie się w B&W prezentują.
jestem skrzywiony. ostatnia fotka swietny materiał do obróbki. :)
42. buty..
Załącznik 14497
eksperymenty bym widział. spróbował wyczarowac jakiś inny świat, moze coś a'la staroć. Wszczepić też można coś od siebie. coś żeby grozy nadać :)
ps. buty rewelka.