Rafał jak robisz takie zdjęcie jak 70...ludzie się nie burzą?
Wersja do druku
Rafał jak robisz takie zdjęcie jak 70...ludzie się nie burzą?
ufff, a raczech och... prawie cały wątek za mną... troszkę czasowo zeszło... ale przy takiej ilości zdjęć bdb, świetnych i do tego ciekawych to trudno po łebkach przelecieć... Komenty też niektóre (duuużo) warte czytania. Moje szczere gratulacje teraz będę już na bierząco... daję sobie wątek do subskrypcji :)
Foty jak to Saboor określił kotowe super są, mączna również. Z ostatnich 71 sie podoba, taki klimat lat 70 jakby.
pozdrawiam :)
Kompakt Panasonic Lx3.
---------- Post dodany o 16:46 ---------- Poprzedni post był o 16:42 ----------
Nie burzą się, bo nie widzą, że robię fotę. Strzał z biorda plus cichy aparat.
---------- Post dodany o 16:47 ---------- Poprzedni post był o 16:46 ----------
Masz zdrowie. Ale jako, że połechtałeś moją próżność to walę z plusowego działa w Twoją reputację.
Edit: Będziesz musiał poczekać, bo automat nie puszcze plusów. Za dużo ich ostatnio dałem.
Ty tak poważnie piszesz....?
Ja kiedyś strzeliłem portret na rynku w Krakowie w czasie pochodu juwenaliowego...to koleś mnie gonił :D
Śmiertelnie poważnie. Robię streety od lat i jeszcze nigdy nie miałem żadnej niesympatycznej sytuacji. Mam taki sposób na streety, że robię szerokim kątem, co zmusza do podejścia na 1-2 metry.
Kiedyś waliłem z bliska lustrzanką na szerokim, co jest lekkim hardcorem. Duży chłopak jestem i pewnie dlatego nikt mi wtedy nie dał po mordzie. Kompaktem to zupełnie bezstresowa robota.
Kwestia wprawy.
Muszę popracować nad tym.
Świetne streety z naszego miasta ;)
Będę pamiętał...dzięki
też się kiedyś zastanawiałam nad tym :)
jak to robione ;)
z ostatniej wrzuty 69 mi się podoba bardzo
71 też delikatne fajne...
a 70 to taki typowy Twój dobry street :)