Odp: Streety i nagie kobity
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
Dożyliśmy czasów gdzie uścisk kobiety przez nieznajomego to próba gwałtu.
Jeśli facet spotyka nieznajomą kobietę i od razy pcha się do "uścisku" to oczywiście nie oznacza, że jest nie panującym nad podstawowymi odruchami popaprańcem, a kobiecie, oczywiście, nie pozostaje nic innego jak pojednawczy chichot. Współczuje kobietom, z którymi masz kontakt (tym bardziej - jesli jesteś ich szefem).
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
Zdjęcie (...) leżącego żula na środku jezdni to napaść na jego wizerunek.
Rozumiem, że "żul" z definicji należy do kategorii podludzi i można z nim robić wszystko. A może pójść dalej i zdjęcia z cyklu "żul śpiący na ulicy" umieszczać w kategorii "zwierzęta"? Biorąc pod uwagę Twoje zacięcie do wyrafinowanej, filozoficznej aforystyki podejrzewam, że masz jeszcze bardziej radykalne pomysły na "rozwiązanie kwestii żulowskiej".
68 kapitalne
w ogóle te z kociakiem - urocze
68. bardzo fajne. Teraz rozumiem zwrot "koteczek tak fajny że aż by się go chciało zjeść" ;-)
PS.
Pozostałe też git. Skąd takie stare radyjko mieliście ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Na ostatnich dwóch zdjęciach pokazałem innego mojego serdecznego kolegę. Idealny model. Kiedyś zagaiłem do niego:
- Stary, mam zaj...sty pomysł na fotę. Wysmaruję Ci japę olejem kujawskim i posypię mąką.
Kolega po 0,05 sek. namysłu odpowiedział:
- Dobra.
Poniżej efekt naszej współpracy. Nie numeruję, bo już pokazywałem tę fotę.
---------- Post dodany o 10:13 ---------- Poprzedni post był o 10:12 ----------
Plac Imbramowski w Krk. Kotek przeżył, ale po tej sesji nie wiedzieć czemu uciekał przed nami.
Opowiedz jak się to potem zmywało...
Tym bardziej po tej wrzucie starej nowej foty brakuje mi starego dobrego streetera Czarnego. Ten Garbaty to często nie to, brakuje mi tych smaczków i inne są teraz pomysły na foty....
Poszło do FM, ode mnie.
Dzięki za odwiedziny. Kolejna wrzuta:
69
70
71
69 świetnie koresponduje z 70 :)
A i 71 ładne kompozycyjnie.
Pozdr
A na mnie największe wrażenie robią przedstawiciele bohemy krakowskiej na zdjęciu 70.
Szczególnie przenikliwe spojrzenie damy.
Świetne zdjęcie!
fiboxyhomazaje wciaz fajne
a to z koniem (59), to czym robione?
pzdryn
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Na ostatnich dwóch zdjęciach pokazałem innego mojego serdecznego kolegę. Idealny model. Kiedyś zagaiłem do niego:
- Stary, mam zaj...sty pomysł na fotę. Wysmaruję Ci japę olejem kujawskim i posypię mąką.
Kolega po 0,05 sek. namysłu odpowiedział:
- Dobra.
Poniżej efekt naszej współpracy. Nie numeruję, bo już pokazywałem tę fotę.
Plac Imbramowski w Krk. Kotek przeżył, ale po tej sesji nie wiedzieć czemu uciekał przed nami.
Fota "mączna" i "kotowa" świetna i po raz któryś tam, do nich wracam.