Czy to mozliwe aby Twoje komentarze mowiły coś o Tobie (dot. fot 670 i 673) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez zyziza
Wersja do druku
Czy to mozliwe aby Twoje komentarze mowiły coś o Tobie (dot. fot 670 i 673) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez zyziza
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
674
Sympatyczne,szkoda,że "przerabiane".
Rafał zrobił HDRa! :o
Albo może insze DRI. Kadr fajny, obróbka to mi raczej pasuje do fotek architektury czy krajobrazu a nie do streetu.
Ale wygląda całkiem nieźle :)
Sierść na pieskach sprawia wrażenie cyfrowego renderingu.
dla mnie bomba..
podoba sie
674 - dla mnie zupełnie niezrozumiały zabieg i nieudany, bo niczemu nie służy. Dużo lepsze byłoby w kolorze z wyraźnym kontrastem, czy kontrastowym B&W. A tak w ogóle, to na drzewie się coś okropnego dzieje... :/ Nie kombinuj aż tak ;)
674. fotka ciekawy eksperyment i śmiały! Ogólnie lekki temat - łykendowy spacer, został dociążony tą obróbką. Chociaż wynikła z tego ciekawa, jakby płynna postać asfaltu, ruchomy grunt pod ...łapami.
Ale widać, że "rozwydrżone" Publikum żąda od Autora innych fotek ;-)
Witam
Rafał przyzwyczaił wszystkich do świetnych zdjęć, kiedy te się opatrzą publika żąda jeszcze lepszych itd.
Mnie poza wybranymi zdjęciami z ulicy, aktami bardzo podobają się prezentowane tutaj portrety. Te wydają mi się prawdziwymi perełkami w tym wątku.
Pozdrawiam
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota:
675
Łysy facio z tyłu wyraźnie sie upozował i przybrał miły wyraz twarzy ;)
Całośc raczej przeciętna, nic mnie tu nie nie zatrzymało na dłużej.
675. fajna fotka na pozór nic się nie dzieje ale aż tętni życiem i czuć w powietrzu napięcie.
Fotka wzorowa technicznie stąd nie wiem skąd sugestie o spadku formy? Czy to jest redakcja jakiegoś pisma sportowego czy innego dziennika, kurna? gdzie trzeba się codziennie wykazywać newsami bo inaczej wylatujesz z pracy. Mdli mnie to biadolenie nad niby spadkiem formy. Jesteśmy na forum , gdzie każdy wrzuca to co ma do pokazania.
...może się rozpędziłem za bardzo...ale z tego wszystkiego powstaje za silna presja na nas wszystkich.
Pokazujmy własne fotki i cieszmy się z tej z a b a w y !
Przepraszam Rafał za mały OT
Rocco, pozwolę sobie się nie zgodzić ;-)
Zobacz, pieski są pod odcień (może i pod kolor, ciężko wyczuć na B/W ;-) ) pań dobrane. Pan z gładką fryzurą faktycznie się przyczesał, Rafał, przyczaił Cię?
A tak w ogóle, się mi wydaje, czy Rafał - byłeś jakoś ekstrawagancko ubrany, czy cuś? Bo ludzie (i ten łysy, i kobieta za tą ciemną z komórką) - jakby w Twoją stronę się patrzyli ;-)
Stałem z moimi dzieciakami, które mizdrzyły się do piesków i to pewnie one przyciągnęły uwagę.
Nikt nie zauważył, jakie te psy podobne do właścicielek?
Kolejna fota uliczna:
676
Dobrze ustawiłeś kadr, takiemu młodziakowi to zawsze z górki a na końcu drogi i tak czekają bezpieczne, matczyne ramiona :)
Dziś strzelone:
677
Jasiu M ma nową laskę?
Daj mu Boże bo nie wiem za co go Bóg tą Nelly pokarał ;)
Fajny kadr :)
:shock: ale żeś strzelił, kapitalnie!
zapodaj do Majewski show, może przypisze do tej fotki jakąś historyjkę ;)
pzdr
Jeszcze jedno:
678
Niezła minka:D a wręcz bardzo dobra
Gratuluję i biję brawa
Wyraz twarzy typowy dla pana JMR (to usto! )ale kadr słabszy.
Na poprzednim wybija się uśmieszek dziewczyny, przysłuchującej się wypowiedzi jana Mariiz poblażliwa miną ;)
Fotka 678- świetnie ukazuje postać Jana M. Rokity zwanego "złotoustym" ;-)
Fotka 677. bardzo dobra, to prawdziwy Rokita z tego Jana, o ciętym języku i ...filuternym charakterku (reakcja kobiety obok) ;-)
ps. osobiście mam słabość do tego człowieka, jeszcze o nim usłyszymy;-0
Ech, jak tu ocenić Jana Marie Rakiete? Przez pryzmat niechęci czy przez pryzmat fotografii...
675- widzę, że piesek wybrał Twój obiektyw a nie tan z komórki, zna się na rzeczy,
676- dużo radości z tym kadrze,
677 i 678 bez komentarza z uwagi na poprawność polityczną forum. Pozdrawiam.
Przypomniał mi się dowcip rysunkowy H. Sawki opublikowany przed laty we Wprościaku: Sala porodowa, akuszerka właśnie odebrała poród, wzrok ma skierowany w okolice lędźwiowe noworodka. I mówi: "Na wszelki wypadek damy mu na imię Jan Maria". :wink:
Kolejna świeżutka fota:
679
:):):) seria z Jankiem Marią- rewelka
ostatni kadr - ładnie skrojony, fajny klimacik i znużenie psiaka
Celnie ustrzelony Jan Maria.
Przedostatnia świetna. Sielankowy a raczej siestowy nastrój i nawet psinka nie ma ochoty dowiedzieć się co się dzieje dookoła. Czuć te emocje i adrenalinę;-)
Dziękju za komentsy. Kolejna fota:
681
Ale Żeś trafił. I pies i kot w jednym. Super!
(czy na kartce pisze ZGIERAM, bo nie mogę rozczytać)
Kolejna fota:
682
Ładnie, miękkie światło, lekkie ziarenko, klasycznie zakomponowane dłonie, podoba się :)
pani M. :)
Tobyło światełko z pilota - nie błysk?
679- widać żal w oczach psiny, że pani nie nauczyła czytać i teraz trzeba się nudzić oczywiście najlepiej na leżąco,
680- lubię takie kontrasty na Twoich fotkach,
681- jestem przekonany, że kobieta ze zdjęcia nigdy nie zje sama a jak widać ma się z kim dzielić,
682- poza bardzo zagadkowa, przyjemna tonacja podkreślona nie nachalnym światłem delikatny i przyjemny w odbiorze. Pozdrawiam.
682. jedno z bardziej intymnych i naturalnych fotek tego typu jakie ostatnio oglądałem. Gratulacje
Ostatnie ładne, bardzo subtelne...
Dzięki za komenty. Kolejna fota:
683