Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
czujcie się jak u siebie:mrgreen:
to jest cały czas aktualne:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
to jest cały czas aktualne:grin:
Zastanów się, jak wpadną tu wszystkie TWA, to będziesz miał przerąbane. :mrgreen:
A ptaszory śliczne. :mrgreen:
Są na okrągło jak tak patrzę ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Są na okrągło jak tak patrzę ;)
Ptaszory czy TWA ? :-P
Bielik pięknie uchwycony. Pierwsza sójka również bardzo mi się podoba.
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
dziś trochę dokumentacyjnie.
jakiś czas temu opisując zachowanie jastrzębia wspomniałem że kręcił się bielik lecz kruki skutecznie odganiały go od nęciska. dwa zdjęcia na drzewie, gdzie kruki "pozwoliły" mu usiąść. duży crop, więc jakość po japońsku
196. 197.
abir! :mrgreen: Pierwsze świetne, ale drugie to cymes! Feelgoog pewnie założył by krukowi maskę p-gaz na dziób, cała scenka wygląda jak by bielik (wybacz abir. wybacz bielik) w zemście puścił bąka w kruczy dziób szarpany. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
abir! :mrgreen: Pierwsze świetne, ale drugie to cymes! Feelgoog pewnie założył by krukowi maskę p-gaz na dziób, cała scenka wygląda jak by bielik (wybacz abir. wybacz bielik) w zemście puścił bąka w kruczy dziób szarpany. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
obryzgałem się kawą przez Ciebie - brodę (nie mylić z brodą) bluzkę i spodnie:mrgreen:
wybaczam:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ptaszory czy TWA ? :razz:
Nooo... :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
A mówią, że to ja jestem perwersyjny :mrgreen:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
obryzgałem się kawą przez Ciebie - brodę (nie mylić z brodą) bluzkę i spodnie:mrgreen:
wybaczam:mrgreen:
Ponieważ przeprosiłem, pokażę jak bym to widział i myślę, że Bodzip jako spec od BHP się zgodzi:
Załącznik 110404
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ponieważ przeprosiłem, pokażę jak bym to widział i myślę, że Bodzip jako spec od BHP się zgodzi:
Załącznik 110404
Tak, konieczna jest maska p-gaz :mrgreen: