Ja tam nie wnikam jak zdjęcie zrobione - byle ładne było. Ale niestety jest taki trend w narodzie, co by potępiać HDRy, tylko dlatego, że są HDRami.Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Wersja do druku
Ja tam nie wnikam jak zdjęcie zrobione - byle ładne było. Ale niestety jest taki trend w narodzie, co by potępiać HDRy, tylko dlatego, że są HDRami.Cytat:
Zamieszczone przez szklarz
Nie słyszalem. Czy HDRy sa niepoprawne politycznie?Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Obraz to obraz, albo dobry albo nie, technika nia ma tu znaczenia.
Prawde mówiac wszystkie ostatnie fotki z Jury i nie tylko to HDR-y.
Po pierwsze robie w bretingu bo zawsze mozna wybrac najlepiej naswietlone, a wywolujac HDR-a uzyskuje sie lepsza kolorystyke zdiecja.
Bardzo podoba mi się 289. Niesamowicie faluje. Gdy je oglądam od lewej do prawej, bądź w drugą stronę, to moje oczy podążają za linią gruntu. Super :)
Przyznać się do HRD, to tak, jak przyznać się do głosowania na PiS. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
Niektórzy się tym szczycą ;) Pewnie ci, co robią HDRy ;)
Nie róbmy autorowi OT...
Witam.
Jakie HDR? ;) To tylko inna odmiana fotografiki. Mnie się podobają i nie potępiam. Jura’jska seria bardzo dobra.
Pozdrawiam
Grzesiek
289- piękny kadr a falujace pole tworzy wyjątkowy klimat ładu i piękna, 290- przyjemny jesienny krajobraz z urokliwym cieniem na łące, 291- panorama jest fantastiko takie skrzyżowanie epok gdzie na pierwszym planie wydobyte słoneczkiem ruiny sąsiedują w oddali z kominami fartyk a po prawej z rondem i chyba cmentarzem bardzo ciekawe. Pozdrawiam.
Dzieki za piekne zyczenia :D
I dla Ciebie rowniez Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku :D
ps. 291 w oryginale robi duuuuze wrazenie :!: