Nie wiedziałem, że zatyczki do obiektywów mają od teraz paski na szyje. Chyba po to by nie zgubić ;).
Wersja do druku
Nie wiedziałem, że zatyczki do obiektywów mają od teraz paski na szyje. Chyba po to by nie zgubić ;).
A propos srebrnych i czarnych, ostatnio kupowałem parkę kompaktów do zdjęć 3D, jeden jest różowy, a drugi pomarańczowy. Nie mieli dwóch takich samych, nie mówiąc o konkretnych kolorach. No, ale ja aż taki esteta nie jestem :)
Bardzo dziękuję za odpowiedzi w sprawie przebiegu zdjęć na moim E-PL3. Mam jeszcze jedno pytanie, może trochę niemądre ale będę wdzięczny za odpowiedź - gdy kupuje się aparat to w ustawieniach, w zakładce firmware powinno widnieć zarówno przy body jak i przy lens 1.0? Przy moim body jest 1.3, przy lens 1.1. Nie to, żebym się rzucał o szczegóły ale naprawdę mnie denerwuje jeśli ktoś wmawia mi kupno nowego aparatu a ja dostaję aparat po zwrocie (tak mi się wydaje z paru względów) i mimo, że sprawny to jednak nie jest to fair. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź na temat firmware, dzięki.
Jeżeli nie ma oznak używania aparatu to pewno jest nowy i nie ma co szukać dziury w całym. Trzeba się cieszyć, że wybór został dokonany i można się już zająć przyjemniejszymi sprawami.
Osobiście miałem okazję zobaczyć jak wygląda produkcja paneli LCD i powiem Ci, że zanim sprzęt trafi do magazynu to jest mocno testowany. Najpierw przez automaty, a na końcu człowieka. Z aparatami foto pewnie jest podobnie tak więc sprzęt, który trafi do Ciebie zawsze będzie miał jakiś przebieg.
O dziwo to były wyłącznie panie :wink: a wyglądało to tak, że pojawiały się im na wyświetlaczach różne plansze a one się im przyglądały. A dokładniej to wyglądało to tak jakby czytały książkę tylko w bardzo ale to bardzo przyspieszonym tempie. Dosłownie kilka sekund na planszę.