Ta wersja jest ciekawsza, bo w tamtej trzeba kombinować ze ścieżką do JAVY podaną w pliku bat, a nie każdy musi wiedzieć jak to ugryźć.
Wersja do druku
Pogmeraj przy tym, proszę. Zrób złotą godzinę, wschód, zachód czy cokolwiek.
Sam landszaft mi się podoba, ale nadaj mu paziur ...
Takie Wiesz ... wariacje różne, np.:
178.Załącznik 75242__178S1.Załącznik 75244__178S2.Załącznik 75243
Wróciłem i kurs na najblizszy most odwołany :) Gorszy monitor działa jak narzędzie "Poziomy" w PS z suwaczkiem dociągniętym do lewej, trzeba po prostu sprawdzić przed wrzuceniem do sieci. Ponieważ Forum traktuję jako miejsce gdzie moge się czegoś nauczyć - za radami Saboora, trochę popracowałem na kwiatkiem który powinien być bardziej "mientki" i bez śmieci w tle, oraz zmieniłem sposób prezentacji. Jak ktoś się jeszcze nie znudził i będzie mu się chciało napisać parę słów to zapraszam. Prosłbym tylko unikać stwierdzenia "fajne". Nad widoczkiem popracuję wieczorem.
Załącznik 75608
Kwiatek nie gwiazda , lewitować nie da rady. Gdzie zarys łodyżki proszę Pana? Nie zgadzam się z taką interpretacja.
Twój monitor źle zinterpretował - u mnie jest :)
Owszem ale trzeba trochę wytężyć wzrok :-P
Mogła by być bardziej widoczna.
Co do kwiatka:
W dalszym ciągu nie podobają mi się kolory, jakby za zimne (ale może takie były?). Środek (nie wiem jak to się fachowo nazywa) powinien być chyba żółty a nie cytrynowy.
Można było spróbować pokazać fakturę płatków.
Najlepiej jak spytasz Mirka- on jest fachowiec od kwiatów ;)
helmuth - to był kolejny mikrokwiatek, średnica w naturze niecałe 2 cm. Za dużo przy nim nie grzebałem, balans bieli przy wołaniu, usunięcie śmieci z tła, rozmiękczenie płatków i wyostrzenie środka. Może on tak wygląda a może nie??? Łodyżkę przyciemniłem bo lubię jak delikatnie ginie w pomroce dziejów, jak ktoś chce inaczej to zawsze może grzebnąć :) Poniżej nieartystyczne, lubię robić takie zdjęcia (wiem że przypalone na szyi):
Załącznik 76082
182. "Airborn" - bardzo ładnie trafione :)