Odp: Moje spojrzenie na świat
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
I na tym skończcie to "walenie" w Lolitę bo strzeli focha i nie będzie więcej zdjęć z Afryki :)
Możesz zacytować mi to "walenie"? Mi się tutaj wydaje, że każdy chce raczej dla Lolity dobrze. Ja się podzieliłam drobną uwagą o przysłonie, co może kiedyś jej się przyda, a może nie. Przecież nikt nigdzie nie napisał, że foty są do d...y, bez przesady. :roll: Nie sądzę, aby teraz Lolita potrzebowała pułku do obrony, bo nikt jej nie chce tu skrzywdzić.
---------- Post dodany o 22:11 ---------- Poprzedni post był o 22:10 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
to bazyliszek? :mrgreen:
Jeśli chodzi o fotografię wycieczkową, od pewnego czasu ideałem jest dla mnie nasz forumowy kolega - Muminek. Chciałabym z każdego urlopu przywozić takie plony. Nie chodzi mi o ilość, typ wycieczki (u niego było to bardziej luzackie wędrowanie) ale o wykorzystanie 100% potencjału.
Dylematy przez Was opisywane - czy skupiać się na jakości, czy nie patrząc na nią uwiecznić niecodzienny moment - jak dobrze to znam :D Pytanie tylko - czy ludzkość doceni ten niecodzienny moment lub cudny krajobraz, skoro raczej przyzwyczajona jest (na tego typu forum) do oceniania zdjęć pod względem poprawności fotograficznej?
P.S. Lolka, czasem cieszę się że usuwam exify, chyba spaliłabym się nieraz ze wstydu, gdyby nasza fachowa brać zaczęła je analizować ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Bo jesteś facetem. :twisted:
Pewnie masz racje...ale z drugiej strony....:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Nie mam czasu na śledzenie bardzo dokładnie forum, więc może coś mi umknęło w tym wątku....
Bo jestes kobitka...? :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Wiem o tym... Spieprzyłam...
No ewidentnie pare zdjec nie spelnia wymogow :mrgreen:
Ale nie sadze, ze to kwestia "spieprzenia" - bardziej bym powiedzial, ze pewnie niedokladnej selekcji - popatrz w swoje archiwum i poszukaj czegos, co zadowoli szanowne grono :)
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Pewnie masz racje...ale z drugiej strony....:
Bo jestes kobitka...? :twisted:
Oczywiście. Mam mniej czasu na przyjemności ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Oczywiście. Mam mniej czasu na przyjemności ;)
Ach te seriale.Strasznie wciagaja.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
AF-C, do tego szklo nie z pierwszel lepszej lapanki z marketu, "porzadne" body i jestes w stanie zrobic jako takie zdjecie z jadacego samochodu bez zbytniego spinania sie ( i nie pisze tu o wydaniu klikudziesieciu tys pln).
pozdro
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ach te seriale.Strasznie wciagaja.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
/A zresztą - wycięłam własną odpowiedź /
Sorki Lola za OT w wątku, już nie zaśmiecam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Możesz zacytować mi to "walenie"?
Proszę bardzo:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Lolka, nie wiem czy to wina kompresji, czy obróbki, coś dziwnego się dzieje ...
Cytat:
Zamieszczone przez
masakrer
Afrykanskie widoczki bardzo fajne i kolorowe, tylko szkoda, ze jakosc tych fotek jest niezbyt dobra Lola. :-P
A to nie wszystko ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Proszę bardzo:
A to nie wszystko ;)
Mnie sie wydaje,ze lepsze takie komenty,nawet moze i ostre,ale nie uwlaczajace niz na PW wiadomosci""""wiesz tez bym jej postawil w galerii zero,ale nie wypada bo prywatnie sie znamy i by sie obrazila.Ty mozesz bo i wiek i daleko jestes""""
I nie o Lole tu chodzi z ta galeria.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Mnie sie wydaje,ze lepsze takie komenty,nawet moze i ostre,ale nie uwlaczajace niz na PW wiadomosci""""wiesz tez bym jej postawil w galerii zero,ale nie wypada bo prywatnie sie znamy i by sie obrazila.Ty mozesz bo i wiek i daleko jestes""""
I nie o Lole tu chodzi z ta galeria.
Dobrze, że skasowałam galerię