-
Ja jestem mobilna. :) Chętnie nawet nad Bajkał bym skoczyła albo do Chrząstawy czy nad Widawę, ale z łamagą ;) dość trudno, a samej mi się nie chce.
Poza tym ratuję wraz z zaprzyjaźnionym wetem koszmarnie pogryzionego chomika. :( Mam fotki biedaka, ale są straszne. :(
-
2 załącznik(ów)
Znowu nie widziałam się z aparatem przez wiele tygodni. Chyba prawie już zapomniałam, jak się fotki robi, ale cóż, dwa razy złapałam ostatnio czarowne pudełko i coś tak pstryknęłam...
250. wiśnia
251. tulipanek
-
Wisieńka mi sie bardzo podoba - to było długim kitem robione?
-
Wiosną pachną te zdjęcia - świetnie pasują do siebie błękit nieba i czerwonawe liście.
Pozdrawiam AP.
-
Wiśnia bardzo urocza :wink: tulipan niecodzienny ale podoba mi się :)
-
Wisnia i tulipanek ladnie pokazane.
-
Hej Nevra! Chyba najwyzszy czas abys czesciej wyruszala na polowanie wiosennych kwatiatkow :grin:
Dla mnie tulipan pierwsza klasa.
POzdr.
-
3 załącznik(ów)
Długim robione, długim. :)
Dzięki.
:)
Nie mam kompletnie czasu nawet na dotknięcie aparatu, a co dopiero na zabranie go poza dom. Raz się ruszyłam w plener, to cały czas padało, drugi raz - w porze rzepaków i mam niewiele. Maczki wymiotło z mojej okolicy, a tam, gdzie się ostały, ruszyły budowy. :( Jestem nieszczęśliwa.
Rzepakowe górki:
252
253
254
-
Trójeczka fajna. Żółte i Zielone - piękna kompozycja. Widzę, że masz ten sam problem co ja u siebie, zabudowa się rozlewa w sposób niekontrolowany. Tam , gdzie było rok dwa temu pięknie - dziś powstają nowe domy.
Pozdrawiam AP.
-
Kolorowo, cieplo, przyjemnie :)