Coś musi pójść na pierwszy ogień. To pójdą nietypowe.
1. akrobacje niemal o północy, jakieś 30 m nad ziemią.
2. luminarium- zestaw namiotów wykorzystujących światło słoneczne do świecenia róznymi kolorami
Coś musi pójść na pierwszy ogień. To pójdą nietypowe.
1. akrobacje niemal o północy, jakieś 30 m nad ziemią.
2. luminarium- zestaw namiotów wykorzystujących światło słoneczne do świecenia róznymi kolorami
Ostatnio edytowane przez nevra ; 12.08.08 o 21:00
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
oho... w matrixie cos mieszaja... (jak radio gada)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Drugie jest Ciekawe. Bardzo ciekawe.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Drugie jest świetne, czekam na dalszy ciąg mu podobnych.
Pierwsze jak z rozpoczęcia Olimpiady![]()
Pierwsze to była hiszpańska grupa Do Do Land, fikali na linach podwieszonych na wielkim dźwigu. Rzecz miała miejsce w rynku, kilka minut po zwycięskim meczu finałowym.Pewnie mieli świetne humory.
No to jeszcze cosik z luminarium.
3. z drugiej strony niebieskiego filarka
4. insza komnata, z kolorowymi oczkami
Przyznam, że będąc w środku zupełnie nie wiedziałam, co mi wyjdzie, bo na wyświetlaczu wyglądało nieciekawie. Po wyjściu przejrzałam i było OK. Po prostu oświetlenie z wyświetlaczem robiło, co chciało. Fotki oczywiście bez flesza, z fleszem mam dwie, zrobiłam z czystej ciekawości i porażka. Zamiast mocnych kolorków paskudny szary plastik.
Fajnie, że sie to luminarium spodobało, miło mi.
Nadal mi się podoba ta feeria kolorów, nawet coraz bardziej.
Możnaby pokusić sie o poszukanie jakichs ciekawych wzorów w światłach i kolorach, o ciekawszą kompozycję.
Gdzie jest to Luminarium bo nie doczytalem?
Było. Jakieś trzy tygodnie stało na wrocławskim rynku, obok naszego "Zdroju".
Mam nadzieję, że jeszcze przyjedzie, teraz wiem, jak je focić.Na nosa, a nie na wyświetlacz.
![]()
W południe toto pompowali, wieczorem spuszczali powietrze. Tuptało się na bosaka, statywów nie wpuszczali. Każda komnata w innym kolorze, z zewnątrz też mam, ale tylko jako dokument, bo zupełnie nieatrakcyjne.
Tłumy tam nieziemskie, w kolejce staliśmy półtorej godziny, dzieci się nudziły, a organizatorzy zakładali, że ludziom pół godziny styknie. Włóczyliśmy się ponad godzinę, a czasu i tak zabrakło. Tym bardziej, że tłumy lazły notorycznie w obiektyw, niemal każdy z jakimś pstrykiem w ręce. I błyskali niczym burza.
Udało się parę fotek zrobić bez ludzi, co uważam za sukces.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
fajowepierwsze słyszę o czymś takim
![]()