Się romantyk zrobił :lol::wink:
Róża słabiutka niestety, bez szaleństwa. Kadr jakiś nie ten teges.
Ale tak szybko się nie poddawaj. Swoją drogą musisz też nam dać czasami możliwość pokręcenia nosem:wink: Ileż można słodzić?
Wersja do druku
Się romantyk zrobił :lol::wink:
Róża słabiutka niestety, bez szaleństwa. Kadr jakiś nie ten teges.
Ale tak szybko się nie poddawaj. Swoją drogą musisz też nam dać czasami możliwość pokręcenia nosem:wink: Ileż można słodzić?
Nie szkodzi...to do "nieporozumienia" : )
A mi róża bardzo się podoba...bardzo malownicza i pokazana inaczej.
Dziękuję za komentarze :)
Portugalskich smaczków ciąg dalszy
Azulejos, odsłona II
https://galeria.olympusclub.pl/album...ormal_azu1.jpg
Światło zastane.
Azulejos są piękne, nie masz jakichś zbliżeń?
Azulejos robią wrażenie. Również czekam na kolejne zdjęcia.
Ostatnie coby nie przynudzać
Azulejos III
https://galeria.olympusclub.pl/album...0/azul_III.jpg
Mam jeszcze sporo detali ale to już nie dziś i nie do galerii.
Fotka w swiaetle zastanym, bez specjalnej obróbki, nawet nie odszumiana a zrobiona na ISO 1000.
Azulejos I podoba się. Ostatnie to element drogi krzyżowej?
Zdjęcie traktuję jako reprodukcję, mam nadzieję, że nie urażę autora, i od tej strony jest świetnie, symetrycznie, ostro, bez przeszkadzających odblasków. Oczywiście trzeba jeszcze coś takiego zauważyć i podjąć decyzję, czy warto sfotografować. Moim zdaniem było warto.
Wcale nie czuję się urażony.
Czasem lepsza niezła reprodukcja niż schrzaniony HDR ;)
Lubię fotografować architekturę, całe gmachy, fragmenty, detale, ciekawostki i zwykłe rzeczy, jakie widzimyw albumach z reprodukcjami i przewodnikach. To też dziedzina fotografii, jak ślubna, dokumentalna czy reprodukcyjna właśnie.
Mój wkład w powyższą fotografię ograniczył się w zasadzie do jej sfotografowania czyli zreprodukowania właśnie. Czy można to oceniać czy nie, Wasza sprawa, ja chcę mieć też takie fotki w swojej galerii a nie tylko wizje artystyczne i spojrzenia pod kątem 65 stopni ;)