Tropic, a możesz dawać nieco mniejsze te fotki? ;) Proszę :) wersja Lolity mi się podoba. U mnie pełnia wiosny już jest, wybuch zielonego, ale co z tego jak nie mam, jak Wam pokazać zdjęć :(
Wersja do druku
Tropic, a możesz dawać nieco mniejsze te fotki? ;) Proszę :) wersja Lolity mi się podoba. U mnie pełnia wiosny już jest, wybuch zielonego, ale co z tego jak nie mam, jak Wam pokazać zdjęć :(
Pozwolę sobie poprosić Tropica żeby dawał zdjęcia takie jakie daje, wielkość mi zdecydowanie odpowiada.
...już druga osoba prosi o mniejsze fotki...one już są mniejsze !!
a takie widoczki lepsze ??
Jak dla mnie przeostrzyłeś, toto zielone na dole dostało niemiłej faktury
Miałam na myśli te wcześniejsze, bo faktycznie (przed) ostatnie zmniejszyłeś. ;) Poza tym faktycznie trochę za ostro ;)
teraz ??
Na drugim fakturka mi siem podoba, pierwsze może ciut więcej kontrastu? da sie?
Kurde,nie rozmywaj,Jak nie za ostro to rozmyte-tak wyposrodkuj abo daj takie do jeden mega nieruszane.
Albo podejdz z drugiej strony,od strony jeziora.Tam nie jest gleboko,w gumowcach dasz rade a i kadr bedzie sliczny-no nie??Załącznik 62743
.
cztery kreski w górę !
...cd. robót polowych :wink:
pamiętam ten budynek z dzieciństwa...zawsze mnie intrygował...w końcu tam wróciłem,i wlazłem przez dziurę w płocie....
Troche murowania...Kalmar :-)
wieża zbudowana w 1918 r., w stylu neogotyckim - w kształcie zwężającego się ku górze walca (o średnicy ok. 25 m)
I gdzie toto ?
tak...oczywiście to wieża ciśnień...w Gliwicach...niedaleko mieszkałem i chodziłem do podstawówki....tyle czasu o niej myślałem i w końcu zrobiłem te fotki...mury mają 2 metry grubości...
Teraz inne kryteria obowiazuja i sa piorytetem.Dawniej zamek,budynek mial stac wieki.Wiec i cegla tyle miala wytrzymac.Teraz dom budujesz dla siebie,20-40 lat wystarczy.Pozniejsi postawia na tym miejscu nowy.Samochod tez nie na cale zycie kupujesz,3-6 lat to maximum,i zmiana na nowszy,to samo pralka,lodowka,komp,tv,telefon.
A aparat fotograficzny to nawet na 2-3 miesiace.I na nowy sie lostrzy pazura:mrgreen::mrgreen:
znalazłem takie cuś na necie http://www.wieze.republika.pl/index_ramka.html ...chyba warto się pokręcić...
oj...trza się pokręcić....50 m wysoka...spore toto...
Jest i o Twojej :)
Tropic prawie taka sama tylko ciut wyzsza :-)
na przeciwko wspomnianej wieży znajduje się cmentarz żołnierzy radzieckich...to zdjęcie z bramy na ten cmentarz
już na oparach leciałem...bardziej mnie wieża kręciła, niż mogiły na których za bajtla obowiązkowo trzeba było znicz zapalić...
trzeba przyznać że cmentarz w dobrym stanie...pewnie zdarzają się akty wandalizmu,ale tu nie zauważyłem (poza kilkoma rozbitymi butelkami po piwie)...
Mam wrażenie, że przesadzasz z nasyceniem :roll:
taki był surowy...
szwendaczkowe zdjęcia....
Drugie bardzo fajne.
Przez chwilę nie wiedziałem, gdzie się kończy pierwsze a zaczyna drugie zdjęcie, lepiej je chyba rozdzielić:)
To pierwsze wygląda jak leząca stonoga - robot. No nadało mi się :) Fajnie to wypatrzyłeś.
Skansen maszyn parowych TG...
5
6