Cześć,
Dziękuję za wszystkie uwagi :) Jeśli chodzi o nasycenie, to czy chodziło Wam o coś takiego ?
Wersja do druku
Cześć,
Dziękuję za wszystkie uwagi :) Jeśli chodzi o nasycenie, to czy chodziło Wam o coś takiego ?
o jaa teraz całkiem inaczej wyglądają :) w sumie też fajnie choc czasami razi bielą :grin: oprócz tej róży, ona MZ nie bardzo.... :wink:
Wow, aleee melanz :P Ale fajne. Choc nie szalej tak przy wszystkich zdjeciach :cool: bo oczy nam wypali.
T.
Heh, Bardzo dziękuję za oceny...czytam to o czym piszecie i uczę się na błędach...mam nadzieję przynajmniej :wink:
Kolej przyszła na wrzutkę magazynową :) Miejsce, to ogromny magazyn jednej z firm w centralnej Polsce.
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi, komentarze :)
no widzisz, szumow nie ma:-P ja przynajmniej ich nie widze, a napewno sie nie doszukuje:wink: pedzący widlak jest niezly:) i te "speed"y tez sa spoko:)
Dwojka, czworka, piatka podobaja sie takie ujecia.
Mnie trzeci z ostatniej serii :) kolory dodały mu uroku
Mniej więcej o to mi chodziło. Jednak zdjęcia i tak dyskwalifikują przepalenia. Według mnie spaprałeś Indiańców. MSZ to już nie powinno mieć miejsca na Pana poziomie zaawansowania, psze Pana :wink:
Lubie zdjęcia w ruchu. Sam cos kiedys kombinowałem. Podnośnik jak dla mnie za mocno delikutaśnie rozmyty. Nieco krótszy czas bym dał. Kadr mi sie podoba. "...I pojechał w piz..." :grin:
Na trzecim cienie jakies są na ścianach. Rozprasza troszkę.Czwarte też mi sie podoba.
Ogólnie fajny pomysł. Tak mi przyszło do głowy, że cos mogłoby byc nierozmyte. Jakaś część pojazdu, którym jechałeś czyjeś ręce na wózku. Ale to moje wizje, które będę realizować.
Pozdrawiam
2, 3, 4 :grin:
Zatrzymałem wzrok tylko przy 3:wink:
Bardzo dziękuję za komentarze i oceny.
Dzisiaj część druga z magazynu, bardziej szczegółowo :grin: Pierwsze, to jeszcze jedna fotka speed'owa, drugie i trzecie to fragmenty systemu pomp ogrzewania geotermalnego tego obiektu i czwarte to basen na wodę deszczową używaną jako woda "techniczna" np do spłukiwania ubikacji.
Podobaja mi sie fotki z fragmentami systemu pomp ogrzewania geotermalnego.
Pierwsza fotka dynamiczna i ciekawe:grin:, następne takie ooo, pstryki
Z poprzedniej wrzuty magazynowej powalila mnie czwarta fota, ta cz-b, "speedowa" :) No pierwsza klasa. To sie juz nadaje na powazna wystawe (IMHO) fotografii.
Tomek
Bardzo dziękuję za wszystkie Wasze komentarze :) To bardzo motywujące dla mnie, i zachęca do kolejnych eksperymentów.
A na razie...coś z innej beczki. Moja nowa ZD50 i tulipany.
Magazyn podoba mi się. Ostatnie tulipanki jakoś nie za bardzo, wyglądają jak na zdjęcia w pośpiechu. Za dużo cieni na ścianach które rozpraszają uwagę.
Dla mnie tulipanki tez nie bardzo...i kolory takie mało wesołe... Ostatnie ewentualnie fajne tylko tło .... jakby było inne :roll: :)
łooo... te magazynowe rozjechane są fajne, to przy obróbce taki efekt zrobiłeś czy pierścieniem zoomu?
no bo chyba nie jeździłeś widlakiem po magazynie? :grin:
Ja czekam na prezentację kolorowych rur.
Nad rurami jeszcze pracuję :) A tym czasem...borem lasem :-P Kwiatki cześć II
testujesz nowe szkiełko ;)
Tak jest :-P Bardzo powoli go poznaję, Na razie na AF...ale przymierzam się do testów z MF. Bardzo godne szkiełko, mówimy o ZD 50 1:2.
No wiem o czym mówimy:wink: Dawaj robale jakieś ;)
To może nie robaczki, lecz może się spodobają :?:
czy to Ty podkręciłeś kolory na ślimaczkach czy ja mam tak monitor ustawiony? ta abstrakcja (wodna? mleczna? kawowa?) całkiem fajna, mogła by być ciut ostrzejsza albo może bardziej kontrastowa - sam nie wiem :roll:
a propos, czy ten 50 OMZ z Twojej stopki to manual 1:8 co to był w analogach taki popularny?
podpinałeś go może do 520? masz jakieś fotki z tego obiektywu? chętnie rzucę okiem poglądowo :)
Drugie fajne :) Jak jakiś obraz :grin: ale pobudziło moją wyobraźnie jak wygląda w kolorze :cool:
Holek, kolorki nie ruszane, wręcz ściągnięta saturacja :wink:
Co do OMZ 50 to rzeczywiście 50 1:1.8, wyślę Ci jakieś sampelki jak chcesz.
Igorra, ta fotka jest w kolorze, to kostka brukowa, i kałuża po deszczu...to białe to pewnikiem pyłki których teraz pełno.
Dzięki za oceny :grin:
Super te drugie zdjęcie, gdybyś nie napisał co to nigdy bym nie zgadł.
Witajcie,
Czas na wariacje na temat rur :grin:
Wybierzcie proszę najlepszą, lub jeśli macie inny pomysł, chętnie popatrzę :-P
Z ostatniego wariactwa podoba mi się jeden i dwa :) 3 nie bardzo jakoś....a cztery to totalnie zabawa komputerowa ale wygląda ciekawie :wink:
Dla mnie najfajniejsza druga wariacja :wink:.
a czym malowałeś te rury do zdjęcia? :lol: :wink:
Jak dla mnie to dwojka najlepsza, Co do czworki to ciekawe spojrzenie na rury.
Dzięki wszystkim za komentarze :grin:
Dzisiaj troszkę inna bajka, piknik dla pracowników pewnej firmy i jedna z atrakcji straż pożarna :grin:
Udane strzały! jedynka najlepsza :)
Piknikowe 1 i 3 - świetne.
Pozdrawiam.