No cóż, załóż kilka wątków. I nie przejmuj się czy to z Pentusia cz Olusia :D
Wersja do druku
No cóż, załóż kilka wątków. I nie przejmuj się czy to z Pentusia cz Olusia :D
Za mało zdjęć robię, by obsłużyć kilka wątków... trudno, będzie tu jak na bazarze ;-)
Nie umiem robić więcej :-D Nauczyłem się jeszcze na slajdach, by wciskać spust migawki tylko wtedy, gdy jestem w miarę przekonany, że coś z tego będzie ;-) Poza tym pstrykam jeszcze na filmie cz-b...
Dawno nic nie wklejałem... sprzed dokładnie roku - początek września, świeżo po deszczu w babiogórskim lesie. Teraz na deszcz trzeba będzie trochę poczekać :-P
27. 28. 29. 30.
31.
Oj, tak, robisz to dobrze :D Świetne otwarcie wątku, widoczki na kolejnych stronach baardzo przyjemne!
Wczoraj, przy okazji wieczornego wyjścia do kina przewietrzyłem Olusia, bo ostatnio dużo siedział w torbie ;-) Krakowski Rynek okazał się być zaludniowy ok. godz. 23 chyba bardziej, niż w południe. Widać, że ciągnie do nas masa uchodźców... chodzą całymi grupami z puszkami z piwem i gadają po angielsku :-D
Olek coś tam pstryknął, ale zdecydowanie to nie moje klimaty, ZA DUŻO ludzi. Trzeba będzie powtórzyć "sesję", ale w dzień powszedni, a najlepiej po deszczu.
32. 33. 34.
Udało Ci się! 34 i 33 obejrzałem z przyjemnością, 32 oddam bez żalu :-) Pozdrawiam