Faktycznie: wyblakło do skali szarości! :-D
Wersja do druku
Nie tylko fajne zwiedzanie z Tobą ale i bardzo dobre zdjęcia.
Relacja bardzo interesująca. Mnie tam się jednak bardziej od steków podobały kobiety :-)
@kolba, dzięki bardzo miło mi Cię witać e moich progach. Jak posadzę babola to nie szczędź proszę uwag :-)
@voovoo2 mi też ale ze stekiem nie trzeba chodzić na randkę ;-)
Będzie potem taka jedna miła Pani, taka Swawolnica Dinozaura ;-)
Z tymi randkami to chyba przesadziłeś ;-)
Bardzo fajnie się to ogląda i czyta. Teatr robi wrażenie. I pomimo wczesnej pory coś ciągnie mnie do jakiejś knajpki bo zgłodniałem ;)
Cała relacja ciekawa, ale popieram Voovoo, najpiękniejsze Panie... ;) Przesłałbyś mi
na tapetę dwa ostatnie zdjęcia z przedstawienia o tangu (z "wyrywaniem nogi" i wcześniejsze)? Chodzi o 1600 px szerokości?
Jedziem dalej z Urugwajem. W mieście, porozrzucane stały sobie przyczajone stare samochody. Do dziś nie wiem dlaczego, mogę się jedynie domyslać, że dokonały żywota a szkoda było wyrzucić...
AUGG77 - Ten stał przy restauracji, pewnie by zachęcić do jej odwiedzenia.
Załącznik 147886
AUGG78 - Ten tez przed wejściem do knajpki.
Załącznik 147887
AUGG79 - Ten chyba jeździ, bo stał na normalnym parkingu. Ale...
Załącznik 147889
AUGG80 - ... w towarzystwie tego. Nie rokował dobrze zatem :-)
Załącznik 147890
AUGG81 - Ten tez porzucony ale ma za to koła napompowane. tak na wszelki wypadek.
Załącznik 147892
AUGG82 - Błąd logiczny bo to nie jest samochód. Ale porzucony :-)
Załącznik 147891
AUGG83 - Za to ten cieszył się doskonałym zdrowiem i zapewne hasał z umiarkowaną prędkością po drogach jeszcze...
Załącznik 147888
Pewnie wypadkowa zamożności mieszkańców i klimatu...;) Oczywiście proporcje inne, ale popatrz na relacje z Kuby!;)