Odp: Cudze dzieło w kadrze
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Jeszcze Szkocja jest taka... Tam też popłyniesz, O Jachtowy Sterniku Morski?
Mam też taki zamiar, jest polski jacht chodzący ze Stawanger przez wspy Owcze, Szetlandy do Glasgow i spowrotem w każde wakacje, mam ochotę tam te ż pożeglować i zapoznać sie pobieżnie z mentalnścią Szkotow.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Mam też taki zamiar, jest polski jacht chodzący ze Stawanger przez wspy Owcze, Szetlandy do Glasgow i spowrotem w każde wakacje, mam ochotę tam te ż pożeglować i zapoznać sie pobieżnie z mentalnścią Szkotow.
Noo tak, dziś Szkocja jutro Bermudy w trójkącie.
No i tak jak napisałem, miast dyskusji w temacie, znowu są przepychanki o gniotach w galerii, ech ludkowie...
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No i tak jak napisałem, miast dyskusji w temacie, znowu są przepychanki o gniotach w galerii, ech ludkowie...
Ejjj! Jakie przepychanki?? My tu same mądre rzeczy piszem! Q chwale przyszłych pokoleń.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Noo tak, dziś Szkocja jutro Bermudy w trójkącie.
Bermudy to Konrad i waruga , ja się tam nie wybieram, chociaż podobno pięknie...
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Bermudy to Konrad i waruga , ja się tam nie wybieram, chociaż podobno pięknie...
Że Oni tam takie spustoszenie sieją?
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
To tylko opis rzeczywistości , gniotów ci u nas w galerii dostatek, nawet miewam czsem wrażenie, ze za chwilę wykipią i caly ekran mi zaleją...
Mnie to się helmutha podejście podoba. Zarzuca zdjęcie do wątku, tam się obgada, a potem... cytuję:
"zobaczymy jak się sprawdzi w galerii"
Tyle że Heniek umie robić zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Mnie to się helmutha podejście podoba. Zarzuca zdjęcie do wątku, tam się obgada, a potem... cytuję:
Czasem... , ale podejście godne naśladowania.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Bo to jest jedyna i sensowna droga do lepszych zdjęć.