Odp: Adobe Photoshop CS2 - Za darmo
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
Jak na razie u mnie śmiga. Dzięki za linka
Tu nie chodzi czy śmiga czy nie - chodzi o to czy licencję masz żeby śmigało.
Z torrentów też śmiga, a licencji nie ma.
Cytat:
Zamieszczone przez
strOOs
No to kasuję
Cytat:
Zamieszczone przez
strOOs
----------------
Właśnie --chodzi o to, czy użytkowanie jest legalne szczególnie do użytku komercyjnego... Bez komercyjnego też by się wielu osobom przydała taka darmocha ...
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
No to kasuję
Poczekaj na decyzję Adobe - w pierwszym "rzucie" dali to ludziom, którzy już mieli licencję na CS2 (zamknęli stare serwery aktywacji i musieli to jakoś naprawić).
Teraz czekamy czy dadzą za free wszystkim i zrobią sobie dobry PR :)
Póki co po zdjęciu strony do pobierania plików, znów strona się pojawiła. Bład czy nie - Adobe coś tam sobie grzebie.
PS CS2 to demon szybkości względem PS Elements 11, nie wspominając o znacznie większych możliwościach. Niechętnie się z nim rozstanę.
Cytat:
Zamieszczone przez
LuiN
Póki co po zdjęciu strony do pobierania plików, znów strona się pojawiła. Bład czy nie - Adobe coś tam sobie grzebie.
PS CS2 to demon szybkości względem PS Elements 11, nie wspominając o znacznie większych możliwościach. Niechętnie się z nim rozstanę.
Strona działa, ale nie da się dodać S/N'a do konta Adobe :(
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertW3D
Strona działa, ale nie da się dodać S/N'a do konta Adobe :(
Koleżanka wszystko dziś sobie pobrała bez problemu. Mi udało się jeszcze wczoraj.
Ściągnąłem i zainstalowałem Photoshop CS2 ze strony nie tworząc ani nie uaktywniając konta Adobe, S/N wpisałem z tabeli (1045-1412-5685-1654-6343-1431). Działa.
Cytat:
Zamieszczone przez
MaciekMG
Ściągnąłem i zainstalowałem Photoshop CS2 ze strony nie tworząc ani nie uaktywniając konta Adobe, S/N wpisałem z tabeli (1045-1412-5685-1654-6343-1431). Działa.
Ale mi chodzi o ten ostatni krok - legalizacyjny - gdy chcę dodać np PS CS2 do listy posiadanych produktów Adobe i wpisuję S/N ze strony, to wyrzuca mi, że jest nieprawidłowy.
Na wszelki wypadek interesujące mnie instalki pobrałem a klucze zapisałem - ciekawe co ostatecznie z tego wyjdzie ... ?
Sluchajcie.A czy musze koniecznie rejestrowac w Adobe??. Czy jesli nie zarejestruje Olympusa jako posiadany produkt albo program od niego to uzywam aparatu, programu nielegalnie?? Kupilem, wpisalem nr -dziala.A nie chce od nich zadnego wspierania i nic, dzialam na ich programie ale zadnego kolesistwa mi nie potrzeba, zadnego wspierania.