Odp: Raport o stanie Wisły
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
peterq, bardzo fajna wiślana wrzutka. Napis po prostu czadowy:) Twoja Wisła przypomina mi Brdę, rzekę wpadającą do Królowej przepływający przez Bydgoszcz. Przed samą Bydgoszczą Brda jest chyba nawet jest szersza:wink:
Podobnie jak bufetowa czekam na powrót zimy, takiej z lodołamaczem:mrgreen:, -10 i słoneczko.
Fajnie, że Wam się podoba. Ja zimę ze śniegiem, -10 i słoneczkiem lubię siedząc w domku. Jestem strasznym zmarzluchem i bardzo szybko łapki mi kostnieją ;).
Bo to trzeba mieć odpowiednią warstwę ochronną :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Bo to trzeba mieć odpowiednią warstwę ochronną :-P
Jakoś boję się wtedy trzymać malusiego PEN'ika :)
Odpowiednia warstwa ochronna pozwala również na pewne umoszczenie aparatu (nawet dużego!).
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Jakoś boję się wtedy trzymać malusiego PEN'ika :)
Załącznik 78175
można coś takiego sobie kupić w sklepie wędkarskim... dobre do łowienia płotek w Wiśle oraz fotografowania na krze... ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
Załącznik 78175
można coś takiego sobie kupić w sklepie wędkarskim... dobre do łowienia płotek w Wiśle oraz fotografowania na krze... ;-)
O! Dzięki za pomoc. Ale o sklepie wędkarskim to bym nie pomyślał!
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Wybrałem się dziś na mały rekonesans "nadwiślański".
Aura dziś co prawda niespecjalnie dopisała, gdyż było chłodno i wietrznie, ale muszę przyznać, że i bardzo spokojnie. Prawie nikogo nie spotkałem, poza... no właśnie :).
Wiem, że miejsce może niespecjalnie urodziwe, ale będę szukał ciekawszych miejsc.
Na zakończenie pstryk ze szczytu wałów, taka mała panoramka.
Podobne widoki miałem dzień przed sylwestrem w Goczałkowicach, poniżej zapory. Wisła jeszcze węższa ale większe towarzystwo - między łabędziami pływały kaczki i stali wędkarze :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Podobne widoki miałem dzień przed sylwestrem w Goczałkowicach, poniżej zapory. Wisła jeszcze węższa ale większe towarzystwo - między łabędziami pływały kaczki i stali wędkarze :shock:
Ja dziś podjechałem do Mętkowa (bo najbliżej) a tam raczej zbyt wielu odwiedzających nie uświadczysz, poza oczywiście miejscowymi.
fajny raporcik, petreq. ciekawe kiedy ta woda do nas dopłynie?