Odp: Wojtek123, porozmawiajmy o fotografii.
Dziękuję. To bardzo trafna uwaga :)
Również pozdrawiam.
Brawo za wychwycenie komizmu scenki - a że dziewczę na torsie ma jak wół widoczny napis GAP, to i się gapi :)))
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Brawo za wychwycenie komizmu scenki - a że dziewczę na torsie ma jak wół widoczny napis GAP, to i się gapi :)))
A powinna uwazac przy wsiadaniu do pociagu,a nie sie gapic.Musi byc z Angli na urlopie jest.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
O kurcze ! A ja tego nie zauważyłem. Zmieniam tytuł :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
wojtek1234
O kurcze ! A ja tego nie zauważyłem. Zmieniam tytuł :grin:
Zmieniaj.Tylko pomysl co i do czego odnosza sie napisy na koszulkach.
Kiedys wpadlo mi pare koszulek z firmy co robila oslony plastikowe z koncowka gumowa takie naciagane na laski dla inwalidow.Napis z numerem telefonu na plecach w j.niemieckim byl.Polskie tlumaczenie to--obciagamy laski,zapraszam.
Kumpel ponosil dzien,moze dluzej,pozniej dwa lata nie przyjezdzalem do kraju:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mirku ten napis przypasowuję do fotografii ot i tyle. Mysleć ... a i owszem. Pomyślałem i dopasowałem. Właściwa interpretacja skrótu ma się nijak do fotografii ale od czego mamy wyobraźnię/interpretację ?
Jakieś podróby na focie - pejsów nie mają :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Jakieś podróby na focie - pejsów nie mają :D
Ręczę za oryginał :wink:
3 załącznik(ów)
Mury gadają i zwarcie :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
wojtek1234
Mury gadają i zwarcie :wink:
Świetna wrzuta! Mury gadają istotnie, z tezą z pierwszego muru zgadzam się bez dyskusji, natomiast co do trzeciego zdjęcia, nie jestem pewna, czy taki przewód ma praktyczne zastosowanie? Prąd w obiegu zamkniętym? Żartujesz Waść sobie :roll: