Odp: "... by zapamiętać ten kwiat." - wystawa Mirka54
No "Miszczu" trafiłem tu dopiero teraz ale warto było... Nie wiem jakie cuda wyczyniasz swymi kitami... jak to robisz, , ale robisz tak, że mam ochotę ryp.ąć (:grin:) moim sprzętem o ziemię. Kiedyś robiłem sporo zdjęć kwiatów, żona była zachwycona... Ale teraz wiem, że zachwycała się tylko z miłości, bo moje kwiotki nie mają żadnych szans do Twoich...Pozdrawiam
Mam jeszcze jedno niedyskretne pytanie. Robiąc sesję foto z kwiatkami, które przecież nie maja nóg, nie słuchają poleceń, fotograf jest zmuszony do kręcenia się w te i wewte wokół nich, do przysiadów, pokłonów, różnych dziwnych pozycji.
Dla obserwatora z zewnątrz, szczególnie takiego, który nie ma pojęcia o fotografii taki focący kwiaciarz może być odbierany jako dziwadło, postrzeleniec, człowiek, który się uparł i nic do niego nie dociera (przecież jest tyle ładnych obrazów z kwiatami, pocztówek, albumów), że na koniec powiem - maniak jakiś.
Czy przypadkiem, jeśli czytasz w myślach, to nie znajdujesz w swoim otoczeniu takich obserwatorów?
Pzdr, TJ
Tak.Znajduje:wink:.Jednak Ci z bliskiego otoczenia to juz wiedza co jest grane.Mam sasiada na ogrodzie,ktory jak widzi,ze czasem leze z aparatem na trawie przychodzi z dwoma piwami i slomkami i kladzie sie obok.Jednak raczej malo jest takich tam z otoczenia co nie wiedza ze jestem "inny:mrgreen:"Chociaz musze sie pochwalic,ze widzac moje efekty wola dostac po znajomosci obraz z moim lub ich kwiatkiem z ogrodu.Ten sasiad od piwa i slomek jest mysliwym.Safari pare razy zaliczyl.Zyrafy i hipopotama nie ustrzelil,ale chwali sie zawsze ,ze cztery czarne noplisy mu sie udalo trafic.
Ach to nie bylo niedyskretne,wcale.
Krakman.Zachwyt z milosci jest wiecej warty jak kazdy inny.Mnie moja nie wyraza zachwytu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Mnie moja nie wyraza zachwytu.
Dobrze, że chociaż sąsiad doceni i piwo przyniesie :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Krakman.Zachwyt z milosci jest wiecej warty jak kazdy inny.Mnie moja nie wyraza zachwytu.
wiem i dlatego teraz mi tego bardzo brakuje......
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
lub też bardziej po polsku Mirek54a
Dobre!
Musiałam pozbierać szczęki z podłogi ;)
Widziałam już wcześniej Twoje cudeńka Mirku ale dopiero dziś obejrzałam wystawę i...
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
No dobra, nikt tego do tej pory nie wytknął, więc ja to zrobię.
DLACZEGO TAK MAŁO? Wiem że nie ilość ale jakość i takie tam ale... bez przesady
no właśnie... dlaczego tak mało? :)
Gratuluję!
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tak naprawde to niespodziewalem sie,ze tak banalne kwiatki dostana az tyle komentazy.
Twoje kwiaty w żadnym razie banalne nie są!
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Napewno bys umial,to zadna sztuka zdjecie kwiatkowi zrobic.
żadna sztuka w ogóle jakieś zdjęcie zrobić ale DOBRE, WYŚMIENITE to sztuka nie lada :)
Pozdrawiam i życzę wygranej! :)