Odp: IR-ki z 715tki, tym razem Jack
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
...Jacek, to jeszcze zrób zdjęcie rybą i IR to dopiero będzie oryginalne zdjęcie ;)
Rybka mnie nie pociąga;-) ale mam zamysł, który chcę przetestować w weekend:-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Klikacz dołączyła do naszego IR-racjonalnego światka, co stwierdzam z największą przyjemnością:-) Dzisiaj trochę "komerchy" - zostałem dzisiaj poproszony przez zaprzyjaźniony dział w firmie o jakieś niebanalne zdjęcie biurowca, które można zamieścić w kalendarzu. Z wielu wersji - wybrałem to.
Komercha wyszła interesująco i niebanalnie....Podobami sie tylko skąd te bronzy na szklanej ścianie.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
...ale mam zamysł, który chcę przetestować w weekend:-D
No właśnie:-D Fotka wykonana bez obiektywu.
1 załącznik(ów)
W przerwie obiadowej obadałem Twoje RAW'y tęczy. Jak by mieć jakiś fajny widoczek pod IR i dało się do niego trafić taką tęczę na niebo to niezły bonus by był.
Załącznik 99418
Gdyby mieć osobę z parasolem idącą w prawym dolnym mocnym punkcie było by spoko.
Dzięki :-) zdjęcie powstało w sposób bardzo szybki, po prostu będąc w podróży miałem ze sobą aparat i zrobiłem zdjęcie. Domyślam się, że coś by się jeszcze przydało - byłem na warsztatach Dobasa :-D
Dobasowe warsztaty ! Mam nadzieję ze będzie ich więcej udzielać w promieniu 300km od Bydgoszczy bo bym chętnie posłuchał.
Spróbujcie głębokie niebo w nocy, podobno przerobione aparaty mają tu sporą przewagę, zwłaszcza te na full spectrum. Co ma sens w zasadzie.