znam wiele osób które dałyby się pokroić za bezgłośne lustro a nie takie
które płoszy półgłuche ptaki :)
Wersja do druku
znam wiele osób które dałyby się pokroić za bezgłośne lustro a nie takie
które płoszy półgłuche ptaki :)
W specjalnym ekskluzywnym wywiadzie dla portalu Amateur Photohrapher, niejaki Pan Pelkowski (:lol:) z Olympus USA twierdzi, iz w przeciagu dwoch lat Olympus zrezygnuje z luster w calym systemie 4/3 DLSR . Rozwoj elektroniki i brak lustra spowoduje zmniejszenie masy, szybkostrzelnosc okolo 20 klatek na sekunde i mozliwosc prostej implementacji szybkich standardow nagrywania filmow. Twierdzi rowniez iz system u4/3 doczeka sie niebawem systemu autofocusa tak szybkiego jak w klasycznych DLSR-ach. Wyscig na megapixele nie bedzie kontynuowany i ich ilosc na poziomie 14 jest wystarczajacy, a zwiekszanie matryc do rozmiaru APS-C niezasadne. Poprawiajac obecne matryce mozna zmniejszyc szumy, a ich niewielkie rozmiary zapewniaja mniejsze wymiary obiektywow.....twierdzi Pan Pelkowski.
Mega ciekawy artykul.
http://www.amateurphotographer.co.uk...3.html?aff=rss
PS. Czyli wiemy juz co bedzie miala na pokladzie E-5 :mrgreen:
Czyżby z ta ewolucja była jakaś lipa ?? Bo mnie się aktualnie pokazuje:
"Forbidden You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."
jak próbuję tam wejść ??
Haha :D może to jednak fake był :D bo strona już nie działa (to samo mam Ruff) Oszukali nas ! :esystem:
JAk to nie działa jak działa ? ;p
Ja bym chciał by nowa pucha miała monitorek 6 cali i wgranego Androida wejście na kartę sim nawigację i żeby był kompatybilny z PSP, by można było mieć dźwięk migawki z nikona lub trzaśnięcie drzwiami z eski mesia, jeszcze żeby by był ładny z wymiennymi obudowami.