Drugi rudzielec najbardziej udany. W wersji Jolki jeszcze lepiej, az sie prosily te kolorki aby je troche podciagnac.
Wersja do druku
Drugi rudzielec najbardziej udany. W wersji Jolki jeszcze lepiej, az sie prosily te kolorki aby je troche podciagnac.
Dzięki za komentarze,a Tobie Jola za przeróbkę świetna.
Mirek dzięki,Twoje też fajne,może też się kiedyś naumiem.:oops:
Witam:)
Dzisiaj dwie fotki,jak ja patrzę,wydaje się ze dobrze,ale nie mnie oceniać:oops:
Najważniejsze że Tobie sie podobają a reszta zawsze narzeka że może być lepiej :)
Mi sie wydaje że aparat głupieje z kaczkami, te pióra robią zamieszanie i dziwnie odzwierciedla kaczuszke. Albo ja dostaje oczopląsu :)
Dzisiaj tylko kawka,proszę o ocenę:wink:
Ten ptak na zdjęciu to kawka : Kawka ? Wikipedia, wolna encyklopedia
kos wygląda troszkę inaczej ma pomarańczowy dziobek.
Tak sobie przejrzałem te ostatnie zdjęcia i widzę, że jest jakiś problem z uzyskaniem dobrej jakości. Zdjęcia wyglądają na uplastycznione, szukam punktu zaczepienia ostrości, coś mi nie gra. Zwłaszcza wiewiórka, łabędzie i kawka. Nie wiem czy wyostrzasz zdjęcia, jeżeli wyostrzasz to czym, ważny jest umiar i nie nakładanie na siebie wielu sposobów ostrzenia. Najprostsze zabiegi są najlepsze. Popracuj nad jakością zdjęć. Z Wiewiórki aż się prosi żeby wyciągnąć ogień i światło, którego brakuje.
Natomiast kawka ma przepały, które zakłóciły mi dość mocno oglądanie.
Wiem też, że fotografowanie zwierząt łatwe nie jest, nie ma co dumać nad ustawieniami, jeżeli nie były nadane już wcześniej, bo cel ucieknie.
Jednakowoż, zajmij się jakością fotografii.Powodzenia